Love me do January Fair 20.-21.1.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Vuoden Love me do -morsian 2018 on Tina

Love me do -morsian eli lempeästi VIB, on morsian - tai tässä tapauksessa morsiuspari - jonka matkaa seuraamme hääsuunnittelun ajan ja aina hääpäivään saakka. Me haluamme olla mukana matkan kaikissa vaiheissa, ja omalta osaltamme myös helpottaa projektia; yhteistyökumppanimme auttavat paria omilla tuotteillaan ja palveluillaan rakentamaan heille unelmien häät. VIB ei ole kuitenkaan mikään pelkkä mainoskasvo, vaan morsian, jolla on tarjota inspiraatiota muillekin kanssasisarille. Meidän tehtävämme on tukea tätä matkaa ja auttaa paria etsimällä heille juuri sopivia kontakteja. Saamme vuosittain seurata monia monia upeita pareja ja heidän tarinoitaan, haluammekin Vuoden Love me do -morsiamen kautta perehtyä lähemmin yhden parin matkaan ja auttaa heitä toteuttamaan hääunelmansa.



Vuoden 2018 Love me do -morsian on ihana Tina

Tina on 26-vuotias maltansuomalainen, joka löysi unelmiensa mieheksi suomalaisen Ilpon. Me saimme kunnian olla todistamassa itse kosintaa kun Ilpo yllätti Tinan tammikuun 2017 Love me do January Fairilla ja kosi kesken kaiken muotinäytöstä. Olemme siis saaneet seurata hääparin matkaa aivan alusta saakka! Katso ihana kosintavideo täältä.

Tina on aina iloinen, melkoinen energialähde ja todellinen päivän piristäjä. Tinan energiasta riittää aina kaikille, ja hän innostuu uusista asioista ja kokemuksista helposti. Hän on aina mukana kun häntä tarvitaan ja tarjoaa apuaan kysymättäkin. Tina on välitön, mutkaton ja hauska tyyppi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, eikä pienistä pillastu - ei tosin ehkä suuristakaan, sillä Tinaa ei näe koskaan happamana. Tinassa yhdistyy suomalainen tinkimättömyys, reiluus ja sitkeys maltalaiseen rentouteen, aitouteen ja lämpöön. Vierelleen Tina on saanut todellisen "the rock'in" - lempeän, mutta vauhdikkaan ja ehdottomasti luotettavan Ilpon. Ilpo on mies, joka ojentaa ensimmäisenä auttavan kätensä silloin kun muut olisivat jo vetämässä omaansa pois. Yhdessä Tina ja Ilpo ovat pari, joka on toisilleen luotu. Meillä on suuri ilo ja kunnia saada jakaa Tinan ja Ilpon tärkeä päivä, koko suunnitteluvaihe matkalla häihin ja tietenkin heidän ihana rakkaustarinansa ♥





Love me do -morsian on kutsuttu malliksi tapahtuman muotinäytöksiin, ja Tina ottikin tässä varaslähdön toimimalla mallina jo tuona kosintavuonna. Tina esiintyi lavalla myös syksyn Autumn Fairilla, jossa hänet julkistettiin ensi vuoden VIBiksi. Emmeköhän näe hänet jälleen hääpuvussa myös tulevassa Love me do January Fair -tapahtumassa 20.-21.1.2018!



Meillä on upeita yhteistyösponsoreita, jotka ovat tukemassa Tinan ja Ilpon matkaa alttarille!

Victoria & Vincent lahjoittaa Tinalle unelmien hääpuvun, Lumi Video tallentaa hääparin ikimuistoisen päivän, ja Tiina Somersuo huolehtii mahtavilla Oriflame -tuotteilla Tinan valmistautumisesta suureen päivään. KP Catering ja Richie's Gourmet Hotdogs loihtivat hääpäivään herkkuja, ja Bilebändi Ruby musiikkia. Mutta eipä kerrota vielä enempää! Kannattaa seurata Tinan blogia, jossa hän kertoo hääsuunnittelusta ja mageista palveluntarjoajista jotka ovat juhlaa toteuttamassa, me esittelemme myös omissa kanavissamme mukana olevia yhteistyökumppaneita tästä lähtien koko ensi vuoden ajan ♥

Tinan hääsuunnittelua pääsee seuraamaan hänen blogissaan Our Romanssi, sekä instagramissa & luonnollisesti Love me do:n omissa somekanavissa!

Ohh the fun we're gonna have! ♥


Kuvat Amanda Lehtola & Arto Jaatinen