Love me do Winter Fair 19.-20.1.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

VUODEN HÄÄYRITYS 2018

Vuoden Hääyritys© valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä. Vuonna 2017 ääniä kertyi yli 27 000, joten kilpailusta on tullut allalla merkittävä huomionnostaja alan yrityksille. Kilpailun tarkoituksena on esitellä niitä lukuisia upeita suomalaisia hää- ja juhla-alan yrityksiä, joita tästä maasta löytyy. Nostaa esiin osaajat, ammattilaiset ja unelmien toteuttajat,  ja juhlia sitä valtaisaa osaamista mitä meillä on, niitä lukemattomia pieniä ja suurempia yrityksiä, jotka puskevat läpi harmaan kiven ja loistavat - siinä samalla toteuttaen omalta osaltaan hääparien toiveita ja unelmia, tehden heidän päivästään ikimuistoisen. Vuoden Hääyritys© 2018 -kilpailun yhteistyökumppaneina ovat Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com sekä Häät-lehti/ häät.fi.

Vuoden Hääyritys -äänestystä edeltää nimeämisvaihe, jossa yleisö ja yritykset voivat ehdottaa mitä tahansa Suomessa toimivaa hää- ja juhla-alla toimivaa yritystä äänestykseen. Kilpailun äänestysvaiheen kategorivoittajat julkaistaan 7.1.2019 alkavalla viikolla äänten tarkistuksen jälkeen, ja koko kilpailussa eniten ääniä saanut yritys kruunataan Vuoden Hääyritykseksi Love me do -häämessujen yhteydessä lauantaina 19.1.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla, jonne kaikkien 16 kategorian voittajat kutsutaan kilpailun voittajan julkistamistilaisuuteen.NIMEÄMISVAIHE

Kilpailun kategoriat ovat uudistuneet. Luethan kategoriasisällöt läpi ennen kun annat oman äänesi, jotta äänesi kohdistuu oikealle yritykselle oikeaan kategoriaan. Love me do varaa oikeuden sijoittaa yrityksen nimeämisvaiheen jälkeen toimialansa mukaiseen kategoriaan varsinaiseen äänestykseen, mikäli nimeämisääni on mennyt väärään kisakategoriaan. Nimeämisvaiheessa yrityksiä voi ehdottaa alla mainittuihin kategorioihin. Voit ehdottaa eri yrityksiä halutessasi kaikissa valitsemissasi kategorioissa, mutta ehdota yhtä yritystä vain yhteen kategoriaan. Sama yritys ei voi olla mukana kahdessa tai useammassa kategoriassa. Vinkki! Joskus yritysten nimet voivat olla hämmästyttävän samanlaisia. Olethan tarkkana sen suhteen, että ehdotat oikeaa yritystä äänestykseen!

VUODEN HÄÄYRITYS 2018 -KATEGORIAT

Kilpailussa haetaan yritystä (poikkeuksena Vuoden Juhlajuoma), ei henkilöä. Mainitse siis yrityksen nimi, ellei yrityksen nimi ole sama kuin henkilön.

1. Vuoden hääfloristi (Floristi- ja kukkapalvelut sekä kukkakaupat)
2. Vuoden hääkauneuspalvelu
3. Vuoden hääkauppa (Suomessa toimiva juhla-alan tuotteita, kuten askartelu-, somistus- sekä muita juhlatarvikkeita tarjoava kivijalkaliike tai verkkokauppa.)
4. Vuoden hääkuvaaja (Hää- ja videokuvaajat)
5. Vuoden hääleipuri (Konditoria- ja leipomopalvelut, sokerileipurit sekä kakkutaiteilijat)
6. Vuoden hääpalvelu (Vuokraamot, kuljetuspalvelut, kalustuspalvelut, asiantuntijapalvelut sekä muut muihin kategorioihin sopimattomat juhla-alan palvelut ja vuokraamot)
7. Vuoden hääsuunnittelija
8. Vuoden häävisualisti (Yritykset ja tekijät, jotka tarjoavat häiden visuaalisia palveluita, kuten graafikot, kalligrafit, somistajat, käsityöläiset ja muut juhlan visuaalisen ilmeen vaikuttajat. Huom! Hää- ja juhlasuunnittelijoilla on oma kategoria).
9. Vuoden juhlajuoma (Alkoholiton tai alkoholia sisältävä juoma)
10. Vuoden juhlatila
11. Vuoden kultaseppäpalvelu (Kultasepät ja kultasepänliikkeet)
12. Vuoden morsiuspalvelu (Morsiusliike, hääpukusuunnittelija tai ateljee-ompelimo)
13. Vuoden pitopalvelu
14. Vuoden polttaripalvelu
15. Vuoden sulhaspalvelu (Sulhasille suunnattu palvelu, kuten pukuliike, mittatilauspalvelu, pukusuunnittelija tai räätäli sekä sulhasille palvelupaketteja tarjoavat parturisalongit)
16. Vuoden viihdepalvelu (Esiintyjät, ohjelmapalvelut, hääbändit, DJ:t sekä muut juhlaohjelmatuottajat)

EHDOTA SUOSIKKIYRITYSTÄSI ÄÄNESTYKSEEN täällä!

Nimeämisaika alkaa 29.11.2018 ja päättyy 14.12.2018 klo 00:00.

Seuraa kisapäivitysinfoja facebookissa ja instagramissa.ÄÄNESTYS (lisätietoa tulossa ennen äänestyksen alkua)

Äänestys alkaa 18.12.2018 ja päättyy 7.1.2019 klo 00:00. ÄÄNESTYSLINKKI JULKAISTAAN MYÖHEMMIN nimeämisvaiheen jälkeen.

Äänestykseen valikoituu enintään 15 yritystä per kategoria annettujen nimeämisehdotusten perusteella. Mikäli kategoriaan ehdotetaan yli 15 yritystä, valinta perustuu eniten nimeämisehdotuksia saaneiden periaatteella. Mikäli useampi kuin yksi yritys saa saman verran nimeämisääniä kuin 15. eniten nimeämisääniä saanut yritys, järjestäjä varaa itselleen oikeuden valita saman verran ääniä saaneista yrityksistä 15. äänestykseen menevän yrityksen.

UUDISTUS VUODEN HÄÄYRITYS 2018 -ÄÄNESTYKSESSÄ

Äänestys toteutetaan edelleen yleisöäänestyksenä, mutta annettuihin ääniin lisätään ammattilaisraadin äänet, jonka jälkeen yhteenlaskettujen äänien perusteella valikoituu kunkin kategorian voittaja, kuten Vuoden pitopalvelu. Vuoden hääyritykseksi kruunataan jälleen yritys, joka on äänestyksissä saanut kaikista yrityskohtaisista äänistä eniten, kategoriasta huolimatta. Ammattilaisraati (julkaistaan myöhemmin) koostuu alan medioista ja ammattilaisista, joiden yritys ei voi olla mukana äänestyksessä. Ammattilaisraati antaa kertoimella laskettavan äänensä uniikilla äänestystunnisteella, kukin ammattilainen voi äänestää vain kerran kussakin kategoriassa, eikä äänestäjällä saa olla suoraa kytköstä yritykseen, jolle tämä antaa äänensä. Ammattilaisraadin äänien kohdistusta ei julkaista (kuka antoi äänensä kellekin). Lisätietoa ammattilaisraadista sekä äänestyksestä julkaistaan ennen äänestyksen käynnistymistä.

Seuraa kisapäivitysinfoja facebookissa ja instagramissa.

TIEDOKSI YRITYKSILLE

Vaikka Vuoden Hääyritys© -kilpailun järjestäjänä on Love me do -häätapahtuma, kilpailuun osallistumisen kriteerinä ei ole osallistuminen messuille, eikä osallistuminen tai osallistumattomuus vaikuta kilpailun lopputulokseen. Kilpailu on luotu nimenomaan nostaaksemme valtakunnallisesti esille hää- ja juhla-alan yrityksiä ja tukeaksemme juhla-alojen yrittäjiä kautta Suomen. Mukana äänestyksessä on aina pieniä ja suuria yrityksiä, yrityksiä pieniltä paikkakunnilta ja suurista kaupungeista, yrityksiä jotka ovat toimineet pitkään ja yrityksiä, jotka ovat vasta toimintataipaleensa alussa. Kilpailun yhteistyökumppaneina ovat Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com sekä Häät-lehti/häät.fi, joita ei tästä syystä voi äänestää kilpailussa, kuten ei myöskään kilpailun järjestäjää.

Viime vuonna yleisöääniä annettiin yli 27 000. Kaikenlainen kikkailu kilpailun suhteen on tehty mahdollisimman vaikeaksi. Äänestysjärjestelmä on IP-muistiaktivoitu, joten samasta IPstä voi äänestää vain kerran, ellei ryhdy sangen monipuolisiin ja aikaa vieviin sirkustemppuihin. Love me do:lla itsellään ei ole mitään intressejä, halua tai edes mahdollisuuksia vaikuttaa äänestystuloksiin. Vuoden Hääyritys -äänestys toteutetaan yleisöäänestyksellä SmartSurveyn suojatun ISO27001, Hacker Safe sekä Cyber Security Essentials Plus sertifioidun palvelun kautta. Äänestyksen luoja Love me do Oy ei voi muokata, vaikuttaa annettujen äänien määrään tai muuttaa äänestystuloksia millään tavalla äänestyksen käynnistyttyä. SmartSurveyn asiakkaisiin kuuluu mm. Microsoft, IBM, Ikea, Mercedes-Benz, Lontoon poliisilaitos ja Scotland Yard sekä n. 200 000 muuta yritystä, yhdistystä ja tahoa maailmanlaajuisesti. Lisää tietoa SmartSurveyn suoja- ja turvakäytännöistä www.smartsurvey.co.uk/security

Vinkki!

Olemme huomanneet, että aktiiviset yritykset menestyvät kilpailussa yleensä hyvin, siis yritykset, jotka kertovat kilpailusta kotisivuilllaan, somessa, asiakasuutiskirjeissään ja omissa kanavissaan sekä erityisesti pienten paikkakuntien kohdalla yhteisössään, kukin omille asiakkailleen. Jokainen äänestykseen nimetty ja siihen päätyvä voi olla ylpeä, jotain on mennyt oikein omassa työssä. Ja jokainen voittaja on ansainnut voittonsa. Joku aina voittaa, toinen häviää - me emme vaikuta asiaan, mutta sinä voit!  Kerro kisasta ja pyydä asiakkaitasi nimeämään/äänestämään teitä kilpailussa. Voit halutessasi käyttää alla olevia kuvia, joista ensimmäinen, eli kuutiomalli on optimoitu instagramin tai facebookin postaukseen, vaakamallia voi käyttää kotisivuilla tai halutessasi jopa fb:n kansikuvana ja pienin malli on optimoitu Twitterin käyttäjille. Käytä oikeaa kuvaa oikeassa paikassa! Ohjaus kannattaa laittaa tähän artikkeliin www.lovemedo.fi/page/vuoden-haeaeyritys-2018 , josta äänestäjä saa uusimmat infot ja ohjeet äänestykseen. 

Seuraa kisapäivitysinfoja facebookissa ja instagramissa.

Toivotamme teille mitä parhainta menestystä ja onnea Vuoden Hääyritys 2018 -äänestyksiin!

KUVAPANKKI

Kuva 1 on optimoitu Instagram- ja Facebook -postauksiin

Kuva 2 on optimoitu kotisivujulkaisuihin tai Facebookin kansikuvaksi

Kuva 3 on optimoitu Twitterissä käytettäväksi kuvaksi