Love me do Winter Fair 19.-20.1.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

VUODEN HÄÄBLOGI 2019 -äänestys

VUODEN HÄÄBLOGI 2019

Vuoden käydessä kohti loppuaan on jälleen kerran aika löytää Suomen parhaat, inspiroivimmat ja ilahduttavimmat hääblogit. Nyt jo kuudetta kertaa käynnistyvä Vuoden Hääblogi© -äänestys alkaa tuttuun tapaan nimeämisvaiheella, jossa kuka tahansa voi ehdottaa mitä tahansa ja millä tahansa julkaisualustalla julkaistavaa suomalaista hääblogia Vuoden hääblogi 2019 -äänestykseen. Nimeämisvaihe alkaa tiistaina 27.11.2018 ja päättyy perjantaina 14.12.2018, jota seuraa varsinainen äänestysvaihe  17.12.2018- ma 7.1.2019.Miten ehdotat blogia äänestykseen

Omaa suosikkihääblogia tai omaa hääblogia voi ehdottaa äänestykseen kirjoittamalla hääblogin nimen, ja mielellään myös linkin ko. blogiin nimeämissivulle, joka löytyy täältä:
Nimeä Vuoden Hääblogi© 

Vuoden Hääblogi 2019 julkistetaan Love me do -Hurmaavan erilainen häätäpahtuma yhteydessä Helsingin Kaapelitehtaalla sunnuntaina 20.1.2019, jolloin pidetään jälleen myös hääbloggaajien blogimiitti.

VUODEN HÄÄBLOGI 2019 KATEGORIAT

1. Vuoden Hääblogi 2019:  valtakunnallinen online-yleisöäänestys ei-kaupallisille henkilökohtaisille hääblogeille
2. Vuoden Hääblogi 2019 Median suosikki: median ja hääbloggaajien oma valinta (ei yleisöäänestys)
3. Vuoden Hääblogi Kunniakirja: tapauskohtainen, järjestäjän suoma kunniakirja ansioituneelle yksityiselle tai kaupalliselle hääblogille, joka voidaan antaa tai olla antamatta vuosittain.

Vinkki bloggaajille!

Äänestykseen valitaan maksimissaan 20 eniten nimeämisehdotuksia saanutta blogia. Omassa blogissa kannattaa siis kertoa Vuoden Hääblogi© -äänestyksestä. Alla olevia kuvia voi halutessaan käyttää omassa hääblogissa sekä somekanavissa. Suurin kuvista (kuutiomalli) soveltuu fb- ja instapostauksiin sekä blogipostauksiin, vaakamalli blogipostauksiin ja kapein pystymalli on suunniteltu hääblogien käyttöön ns. laitabanneripaikalle. Ohjaus kilpailuun kannattaa tehdä osoitteeseen www.lovemedo.fi/page/vuoden-haeaeblogi-2019-aeaenestys jotta lukijasi näkee myös kilpailun ohjeet.

VUODEN HÄÄBLOGI©    yhteistyössä
Love me do -häätapahtuma   Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com   Häät.fi/Häät-lehti 

Vuoden Hääblogi -kilpailun äänestysjärjestelmä toteutetaan SmartSurveyn suojatulla ISO27001, Hacker Safe sekä Cyber Security Essentials Plus sertifioidulla palvelulla. SmartSurveyn asiakkaisiin kuuluu mm. Microsoft, IBM, Ikea, Mercedes-Benz, Lontoon poliisilaitos ja Scotland Yard sekä n. 200 000 muuta yritystä, yhdistystä ja tahoa maailmanlaajuisesti. Lisää tietoa SmartSurveyn suoja- ja turvakäytännöistä www.smartsurvey.co.uk/security