Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Vuoden Hääblogi 2017

Vuoden Hääblogi 2017 -kilpailun voittajat palkittiin Love me do -häätapahtumassa 22.1.2017!

Vuoden Hääblogi 2017 -palkinnon pokkasi Kiss, love & get married
Ihanan Outin ja miehensä häitä juhlittiin elokuussa 2016, ja blogista saakin lukea kokemuksia tuosta ikimuistoisesta päivästä - rouviuden tuomalla kokemuksella. Outi suunnittelee jatkavansa bloggaamista muiden hänelle rakkaiden aiheiden, kuten muodin ja matkustelun merkeissä. 

"Aloitin hääbloggaamisen keväällä 2015, joten blogi täyttää kohta kaksi vuotta. Blogiharrastus oli minulle täysin uusi juttu, enkä olisi voinut uskoa mitä kaikkea kivaa se tuo tullessaan. Olen blogitaipaleeni aikana tutustunut ihaniin ihmisiin ja etenkin morsiamiin, tehnyt paljon yhteistyötä yritysten kanssa, osallistunut moniin todella mielenkiintoisiin tapahtumiin, saanut inspiraatiota hääalan ammattilaisilta ja erityisesti myös muilta hääbloggaajilta.

Oma blogi on ollut minulle se "turva" johon olen voinut kirjoittaa omia fiiliksiä ja ajatuksia. Pääsanoma blogissa on tietysti (meidän) häät, mutta olen kirjoitellut myös hieman aiheen ulkopuolelta kuten matkustamisesta, terveydestä ja sisustamisesta. Yleisesti kirjoitustyyli on positiivinen, ns. hyvän mielen blogi. Minusta on erittäin hienoa, että hääblogit ovat nostattaneet suosiotaan ja myös niitä huomioidaan ja palkitaan. Hääblogeista on ollut suurenmoinen hyöty omia häitämme järjestäessä. Sain paljon uutta tietoa, ajatuksia ja vaihtoehtoja niin teemoihin kuin itse vihkimiseenkin ja kaikkeen siltä väliltä. Olen itse todellinen romantikko ja ihaninta on se, että kaikissa hääblogeissa yhteistä on rakkaus. Vuoden hääblogin voitto oli todella suuri kunnia! Kiitos kaikille blogini lukijoille ja äänestäjille! On ollut kiva huomata, että omasta kirjoitustyylistäni on tykätty. Vaikka meidän häämme onkin onnellisesti jo juhlittu, eivät juhlat ja hääaiheet lopu siihen.

Toivon, että löydätte jatkossakin blogistani hyviä vinkkejä, tietoa ja inspiraatiota omia juhlianne suunnitellessanne!
sydämellä Outi: kiss, love & get married"

Vuoden 2017 Uusi Hääblogi -palkinnon voitti Naurakaa, hupsutelkaa ja suudelkaa
Häät.fi:ssä blogia kirjoittava Tiia kertoo omasta kokemuksestaan:

"Bloggaaminen on aina ollut itselleni pieni haave, mutta oikea aihe sekä itseluottamuksen puute ovat olleet kaiken tämän tiellä, kunnes rohkenin ja löysin innon ja motivaation kirjoittamiseen ensimmäistä kertaa elämässäni. Ihaninta tässä on se, että Häät.fi näki sen myös ja antoivat minulle tämän mahdollisuuden.

Blogi on antanut minulle suuren määrän itseluottamusta ja uskoa taas siihen, että pitää vain rohkeasti uskaltaa haastaa itseään uusiin kokemuksiin. Olen myös ollut suunnattoman hämmästynyt ja kiitollinen kaikista niistä positiivisista palautteista, joita olen saanut niin tutuilta kuin tuntemattomilta. Se ihmetyksen määrä, kuinka moni tuttu ja tuntematon lukeekaan blogiani, on vain niin hienoa. Olen saanut toteuttaa myös muutaman ihanan yhteistyön ja osallistua blogimiittiin.

Voittaminen on tietenkin aina yhtä mukavaa, mutta se että minä voitan jotain, mikä liittyy kirjoittamiseen, on vain niin hämmentävää ja uskomatonta. Itselleni kirjoittaminen on aina ollut pahin painajaiseni, koska minulla on keskivaikea luki- ja kirjoitushäiriö. Joten se, että nyt kirjoitan blogia ja vielä voitin vuoden 2017 tulokashääblogi-tittelin merkitsee minulle todella paljon ja tekee minut ylpeäksi kerrankin itsensä voittamisen suhteen."

Vuoden Kaupallinen Hääblogi 2017 -palkinnon nappasi kokenut hää- ja juhla-alan ammattilainen Janina blogillaan Makea Hääblogi
Makea Design -yritystä pyörittävä Janina kirjoittaa blogissaan todella hyödyllisistä aiheista ja jakaa auliisti osaamistaan häiden suunnittelun eri osa-alueista innokkaille lukijoille. Kaunis ja viimeistelty blogi inspiroi myös visuaalisuudellaan, Janina on onnistunut luomaan täydellisen paketin tietoa ja silmänruokaa!

Sydämelliset onnittelut Outille, Tiialle ja Janinalle, sekä kaikille finalisteille!


Upea kakku Say it with a cake

Yleisöäänestyksen perusteella Vuoden Hääblogi 2017 -kilpailuun pääsivät seuraavat blogit:

VUODEN HÄÄBLOGI 2017

Always walk beside you
Elämäni päivä
Helmikuun morsian
I said yes
Insinöörin morsian
Kiss, love & get married
Lakeside Love
Married with children
Missi ja jääkiekkoilija
Never. Say "never"
She said yes

VUODEN 2017 UUSI HÄÄBLOGI (avattu vuonna 2016)*

Aamuruskon häät
Filosofin morsian
Give me a ring! (gimmearing.blogspot)
Hulluna häihin
I love you to the moon and back
Latohäät
Leikkola.com
Morsiusharsoa
Myö mennään naimisiin!
Naurakaa, hupsutelkaa ja suudelkaa
Nordic Wife
Operaatio rouva R
Saara ja Olli 9.9.2017

VUODEN 2017 KAUPALLINEN HÄÄBLOGI

Ateljé Tuhkimotarina
Häät ja Juhlat by Decora House
Häät.Juhlat.Meikit.Kampaukset.
Juhlahuuma
Makea Hääblogi
Orchidea Blogi - Hää- & juhlasuunnittelu
Revelations (revelationettes.blogspot.fi)
Valokuvaaja Janne Miettisen häävalokuvausblogi
Valokuvaaja Johanna Hietasen häävalokuvausblogi

Tapahtuman tuottajan Johanna Merisen sanoin:
"Jälleen kerran - nyt jo neljättä kertaa, on ollut aika nostaa esille upeat hääbloggaajat kautta Suomen. Love me do -häätapahtuma on jakanut vuosittain Vuoden Hääblogi -tittelin kolmessa eri kategoriassa; Vuoden Hääblogi, Vuoden Tulokas -hääblogi ja Vuoden Kaupallinen Hääblogi. Tittelinä nuorin oli nyt kolmatta kertaa palkittava Vuoden Tulokas -blogi jonka kirjoittaminen on aloitettu vuonna 2016.

Hääblogit syntyvät yleensä omien häiden suunnittelun myötä, mutta suomalaiset hääbloggaajat tekevät samalla arvokasta työtä keräten, ideoiden ja jakaen hääaiheisia aiheita kaikkien luettavaksi. Me haluamme huomioida hääbloggaajia, nostaa hääblogit osaksi suomalaisia blogiyhteisöjä. Meillä on myös kunnia järjestää hääblogimiitti, joka järjestetään aina Love me do -häätapahtumien yhteydessä.

Kuten aina, palkitsemisen perimmäinen ajatus ei ole niinkään arvottaa blogeja paremmuusjärjestykseen, vaan arvostaa niitä, tutustuttaa uusia lukijoita uusiin blogeihin, kannustaa bloggaajia jatkamaan ja nostaa hääblogit genrenä näkyville omana ryhmänään."

Ohh the fun we had! ♥

Images Amanda Lehtola