Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Uutiskirje

Ilmoittaudu mukaan Suomen suurimman häämessutapahtuman uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat n. kerran kuukaudessa sähköpostiisi Love me do -rakkauskirjeen, joka on tulvillaan inspiraatiota, vinkkejä ja tarjouksia häitä ja muitakin juhlia suunnitteleville. Nostamme uutiskirjeissä esiin mielenkiintoisia ajankohtaisia aiheita, uusia ideoita ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamia palveluita. Voit rekisteröitymisen yhteydessä myös vinkata, jos haluaisit tietää lisää jostain tietystä aiheesta, tai jopa suoraan tarjouksia liittyen tiettyyn palveluun. Uutiskirjeen tilaajille on tiedossa etuja myös messuilla!  Uutiskirjeen tilanneet mm. kulkevat Suomen suurimmille häämessuille Kaapelitehtaalla VIP-linjaa pitkin. 

Luonnollisesti uutiskirjeen lukijana pysyt ylipäätään loistavasti mukana Love me do -meiningissä, ja kuulet ajankohtaiset uutisemme sitäkin kautta! Pääset tilaamaan uutiskirjeen suoraan TÄSTÄ tai sivun alalaidassa.Uutiskirjeen tilaajat pääsevät myös tapahtumaan etunenässä!
Rekisteröityneet kävijät pääsevät mukavammin sisään itse tapahtumaan, sillä varaamme teille tärkeille oman VIP-vastaanoton sisäänkäynnille.

Love me do Winter Fair 19.-20.1.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Sisäänpääsy 7€/hlö (ovelta), sisältää narikan ja eteispalvelun. Lauantain ehjällä rannekkeella sisäänpääsy vain narikan hinnalla (2€) myös sunnuntaina.
Tapahtuma on avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.
Rekisteröitymällä tilaat Love me do -uutiskirjeen, tilaus ei sido sinua mihinkään ja voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska vain.

TILAA UUTISKIRJE TÄSTÄ

♥♥♥ Ohh the fun we're gonna have! ♥♥♥

Tietosuojaseloste:
Love me do kerää rekisteröityneistä uutiskirjeen tilaajista seuraavat tiedot:
pakolliset tiedot: nimi, sähköpostiosoite
vapaaehtoiset tiedot: juhlan ajankohta, rooli hääjuhlassa, kiinnostuksen kohteet
Käytämme tietoja uutiskirjeen lähettämiseen, sekä sen kehittämiseksi tilaajien kiinnostuksen mukaiseksi. 
Käytämme uutiskirjeen tuottamiseen MailChimp -ohjelmaa, joka on kanssamme sitoutunut pitämään kaikki tallennetut tiedot tallessa ja salassa. Emme luovuta uutiskirjeen tilaajien tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. 
Uutiskirjeen tilaaja voi tarkistaa hänestä tallennetut tiedot ja tilauksen voi päättää koska vain.
Love me do:n uutiskirjeen tuottajat tavoittaa sähköpostitse täältä.