Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Love me do Statement 2017

#rakastasellaisenakuinolen

..on Love me do STATEMENT. Me sanomme, että Rakkaus on kaikki ja se on kaikille. Rakkaus ei katso kokoa, näköä, varallisuutta, ikää, sukupuolta, rotua, näkemystä tai asemaa. Rakkaus kuuluu kaikille ja jokaisella on oikeus tulla rakastetuksi sellaisena kun on. Kenenkään ei tarvitsisi tuntea tarvetta muuttaa ominaisuuksiaan tullakseen rakastetuksi. Rakkautta ei tarvitse filtteröidä tai muokata. Rakkaus on kaikki ja se kuuluu kaikille. Sinua tulee rakastaa sellaisena kuin olet ❤

Statement on kannanotto ja tämän kannanoton takana me seisomme. Kanssamme seisovat myös Love me do Sweethearts, eli Rakkauslähettiläämme: Pöllölaaksosta ja SubTV:stä tuttu radio- ja mediapersoona, tuottaja Kristoffer Ignatius ❤ tyylin, muodin ja etiketin asiantuntija Mirva Saukkola ❤ paralympiaratsastaja Jaana Kivimäki ❤ Ylen toimittaja ja tuottaja sekä lavapersoona Minna Dufton alias Raggarimorsian ❤ Mr. Gay Finland Marko Fali ❤ sekä mediatoimittaja ja muotibloggaaja Nadja Kamara  (joka on myös Love me do:n Vuoden morsian, eli VIB - Very Important Bride!). He ovat ensimmäiset Sweetheartsimme, katso heidän viestinsä ja esittelynsä julkaisun lopusta.

Me emme ole ainoita tai ensimmäisiä, jotka ovat sanoneet, että rakkaus kuuluu kaikille, mutta me sanomme sen nyt. Rakasta sellaisena kuin olen. Love is for all - love is all. Tämä on Love me do:n statement 2017, ehkä sinunkin? Ainakin toivomme sydämestämme niin ❤

Make your statement - seiso kanssamme! Kirjoita sanat paperille ja ota itsestäsi kuva. Jaa kannanottoa somessa ja haasta ystäväsi mukaan!

Osallistumisohjeet:

  • kirjoita A4 paperille oma statementtisi ja hästäg #rakastasellaisenakuinolen (kannattaa käyttää tussia!)
  • ota itsestäsi selfie paperin kanssa
  • postaa sen jälkeen kuva omaan someesi (FB, insta etc.) ja muista liittää hästäg #rakastasellaisenakuinolen
  • haasta ystäväsi mukaan jakamaan rakkauden sanomaa - share the love!

#RAKASTASELLAISENAKUINOLEN

Seuraa Love me do:ta ja kampanjan kehittymistä:
Love me do instagram
#rakastasellaisenakuinolen instagram
Love me do facebook
#rakastasellaisenakuinolen facebook

Sydämellinen kiitos, että olet mukana rakkauslähettiläänä levitämässä tärkeää sanomaa!
We ❤ all of you!
Love me do Crew

P.S. Ja jos niin tahdot, tule paikalle Kaapelitehtaalle Helsinkiin 21-22.1.2017 katsomaan, miten kannanottomme näkyy meillä konkreettisesti, mm. häämuotinäytöksessämme. Messuille ja näytöksiin on vapaa sisäänpääsy.

LOVE ME DO SWEETHEARTS 2017

Keitä he ovatkaan..

Kristoffer Ignatius

Tällä Pöllölaaksossa viihtyvällä miehellä on titteliä ja meriittiä enemmän kuin meillä tilaa niistä mainita, mutta mainitaan pari. Kristoffer on mediapersoona, tuottaja ja SubTV:n kanavaääni. Hän on ollut radiojuontajana Radio Novassa, juontanut EuroGamesit ja Tubecon Awardsit 2016. Kristoffer on ollut ehdolla Vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi ja meidän mielestämme hän on Suomen positiivisin tyyppi. Krisu on harrastanut kilpatansseja, vetää päivätyönsä lisäksi liikunnallisia tunteja, tuntee somen kuin omat taskunsa. Krisun tuntee puoli Helsinkiä ja muutama periferioissakin, sillä mies on kotoisin Kajaanista ja jos Krisua ei tunne, syytä olisi (tule moikkaamaan Love me do:n häämessuille). Entinen koulukiusattu on nykyisin kaikkien kiusattujen puolustaja ja hyvän energian jakaja. Krisulla on suuri sydän. Krisu on kokenut myös burnoutin. Hän on kaulaan saakka tatuoitu homo. Hän tietää mitä tarkoittaa oikeus tulla rakastetuksi sellaisena kuin ihminen on. Kristoffer on meidän rakkauspakkauksemme, tapahtumamme vakiojuontaja ja rakas ystävämme. Olemme järjettömän ylpeitä siitä, että Kristoffer Ignatius on Love me do:n Sweetheart 2017 ja omalta osaltaan jakamassa Love me do Statementtia edelleen. Krisulla on asiaa:

www.instagram.com/ignaattius
www.facebook.com/ignaattius
 

 

Nadja Kamara

Nadja on 28-vuotias bloggaaja ja kissamummo. Hän asuu kahden kissan ja tulevan aviomiehensä kanssa Helsingissä. He suunnittelevat parhaillaan heinäkuussa juhlittavia häitä ja Nadja kertoo, että pää tuntuukin olevan täynnä häähaaveilua ja vaaleanpunaista hattaraa. Hän on muotifriikki ja trendsetteri ja toteuttaa päivittäisessä elämässään rohkeutta olla oma itsensä. Ammatikseen Nadja toimii YLEllä tuottajana ja toimittajana, ajankohtaisten ja yhteiskunnallisestikin mielenkiintoisten aiheiden parissa. Nadja on myös Vuoden 2017 Love me do -morsian, eli VIB, ja saamme seurata hänen matkaansa morsiamena, sekä Nadjan ja Aleksin häitä - Nadjan omissa sekä Love me do:n kanavissa. Nadja on kiltti, rohkea, toiset huomioon ottava ja superihana ihminen, me olemme ylpeitä kutsuessamme häntä Love me do Sweetheartiksi. Hänen statementtinsä on, että rakkaus on paras asia ikinä, ja jokaisen ihmisen tulisi saada kokea se. Seuraa Nadjan elämää:

Instagram nadjastrange
www.facebook.com/areyoufeelingfashionable
www.nadjastrange.indiedays.com
 

Jaana Kivimäki

Jos Jaana olisi intiaani, hänen intiaaninimensä olisi "Hän, joka ei anna periksi."

Jaana on kuin kuka tahansa meistä siinä mielessä, että hän eli tavallista elämäänsä tavalliseen tapaan aina vuoteen 2004 saakka, jolloin kaikki muuttui Jaanan jäätyä hevoskuljetusauton lastaussillan alle. Jaana halvaantui. Jaana on hän, joka ei antanut periksi. Vain 4 kuukautta onnettomuutensa jälkeen hän oli jälleen hevosen selässä. Vuonna 2012 Jaana ja hänen hevosensa Grivis nähtiin Lontoon olympialaisissa ja hän ansaitsi paikkansa myös Rion olympialaisiin hevosensa Bellilenen kanssa, mutta joutui viime metreillä jättäytymään kisoista pois loukkaantumisesta johtuvan ratsastuskiellon takia. Jaana on edelleen hän, joka ei anna periksi, hän tavoittelee paikkaa vuoden 2020 olympialaisiin Tokiossa. Jaana on paralympiaratsastajaja hän hoitaa niin hevoset, tallin ja kodin muut eläimet sekä kotinsa pyörätuolista käsin yhdessä avomiehensä kanssa, jonka kanssa myös hääkelloja soitellaan vuonna 2017. Jaana on määrätietoinen, herkkä, avulias, kaunis, sisukas, ulospäin suuntautunut, kilpailija henkeen ja vereen, huumorintajuinen ja ihana kahden pojan äiti ❤ Jaanan oma Statement on tahto näyttää omalla toiminnallaan ihmisille, että me kaikki olemme erilaisia ja arvokkaita, meillä on omat haasteemme ja vahvuutemme ja kaikille kuuluu rakkaus. Mikä kunnia meille onkaan, että Hän joka ei anna periksi ja jolle elämä on itsessään suuri rakkaus, on jakamassa kanssamme Love me so Statementtia. Hän on paralympiaratsastaja Jaana Kivimäki, tulevan kesän morsian ja hän on Love me do Sweetheart 2017.

www.instagram.com/jaanakivimaki
Facebook
 

 

Marko Fali

Markohan nyt vaan on sellainen butter cup, sweethearttius näkyy jo naamasta! Marko on ammatiltaan lähihoitaja. Marko on kirjaimellisesti maalla, merellä ja ilmassa -tyyppi, joka mm. tykkää roikkua korkeista katoista kankaisiin kiedottuna. Hän harrastaa siis liina-akrobatiaa ja noin muuten viihtyy yhtälailla niin salilla, lenkkipolulla kuin merellä purjehtien. 110% suoritteella sitoutumiinsa asioihin suhtautuva Marko on samaan aikaan sosiaalinen, hauska, empaattinen, rauhallinen ja muut huomioiva ihminen. Hän edustaa ihmisrakkautta sen hienoimmalla tavalla, kunnioittamalla muita kanssaihmisiä ketään syrjimättä. Marko on sellainen joka appivanhemman unelmavävy ja ihminen, jollaisen jokainen soisi saavan ystäväkseen. Hyvä tyyppi! Noin muuten Marko on myös Mr. Gay Finland 2016, ihan vaan jos ette sattuneet tietämään. Kilpailussa sloganikseen Marko oli ilmoittanut, että ”haluaisin osoittaa ihmisille, että kannattaa tarttua hetkeen, olla pelkäämättä erilaisuutta ja uskaltaa esiintyä omana itsenä - erilaisuus on rikkautta.” Meillä on suuri kunnia saada Marko Love me do Sweetheartiksi 2017. Todellakin, kunnia. Markon hienon oman Statementin lisäksi Marko jakaa rakkauslähettiläänämme somessa Love me do Statementtia Rakasta sellaisena kuin olen, love is all - love is for all, täällä:

www.instagram.com/johanfali
Facebook
 

Minna Dufton

Suomen virallinen ammattimorsian, crazy bride ja anarkistivaimoke huitelee menemään pinkissä tukassaan ja laukoo suustaan mitä mielii - usein sen totuuden, jonka me kaikki tiedämme, mutta monikaan ei tohdi ääneen sanoa. Hän kiroilee, ravistelee itsestäänselvyyksiä, huutelee HELL YEAH ja latelee milloin mitäkin käyttäytyen juuri siten, miten siivo, siisti ja impyen puhtoinen morsian perinteisesti ei käyttäydy. Hän on kierrätysmorsian ja nykyisin jo kierrätysvaimokin, toista kertaa vihkivalansa vannonut nuoren neidin äiti ja aikuinen nainen, jota otti päähän, kun lehtimyyjä tokaisi, että kerranhan sitä vaan naimisiin mennään. Jäi häälehti ostamatta ja ärsytys jalostui koomiseksi hahmoksi, kantaa ottavaksi blogiksi sekä myöhemmin hääoppaaksi ja monien juhlien tilausohjelmanumeroksi. Me ihmettelemme, että miksi hän ei pidä hyväksyntää vaille jääneiden morsianten tuleville tai oleville anopeille boot camppiä ja siten pistä tunneilmaisurajoitteisia anoppeja kuriin! Sepä vasta rakkausteko olisi! Mutta, hän on siis Raggarimorsiamen hääoppaan kirjoittanut Raggarimorsian, joka ilman pinkkiä peruukkia ja roolimaskeeraustaan on mm. Ylellä hääräävä tuottaja-journalisti-ohjaaja-toimittaja Minna Dufton. Raggarimorsian edustaa "persoonallista ja elämää nähnyttä morsianta. Hahmo on osoitus siitä, että kompuroimallakin voi päästä onneen." Minna on rock, Minna on meidän kaveri ja Minnalla on kumisaappaat. Minna todellakin on Love me do Sweetheart 2017 ja on se Raggarikin. Hurja daami täynnä rakkautta. Minna ja Raggis ovat molemmat sitä mieltä, että pitää rakastaa sellaisena kuin on (HELL YEAH) ja koska Minna on asustellut myös tuolla Britteinmaalla, hän osaa sujuvasti myös laukausta englanninkieliset risuaitamme Love is all - Love is for all (ja erityisesti toista tai vaikka viidettä kertaa avioon aikoville). Raggiksella on aina joku statemet menossa ja me olemme ylpeitä, että tämä meidän statementtimme on myös hänen statementtinsa. HELL YEAH, käy katsomassa!

www.instagram.com/raggarimorsian
www.facebook.com/raggarimorsian
www.raggarimorsian.fi
 

Mirva Saukkola

Tyylin, muodin ja etiketin asiantuntija Mirva Saukkola on juuri niin kaukana edustamansa alan stereotypiasta kuin ihminen voi olla. Useinhan muodin asiantuntijat nähdään ennakko-odotuksena hieman ylpeinä ylenkatsojina, joiden edessä parhainkin tukkapäivä menettää merkityksensä ja oma asuvalinta tuntuu ihan väärältä, mutta ei Mirvan edessä. Mirva on meille kuin messujen kummitäti ja todellinen rakkauslähettiläs sanan varsinaisessa merkityksessä. Missä tahansa Mirva kohtaa ihmisiä, palaute on ihastuneen iloista. Mirva osaa ottaa jokaisen ihmisen vastaan ja tehdä itsensä helposti lähestyttäväksi ainutlaatuisella tavallaan. Mirva saa jokaisen tuntemaan olonsa hyväksi juuri siinä nahassa mihin on syntynyt ja niine ominaisuuksineen, jotka on annettu. Mirva on lämmin, herttainen, kannustava, hauska ja ystävällinen, alansa rautainen ammattilainen, jonka merkittävä ja kunniakas meriittilista ei ole vienyt häntä pois tavallisten ihmisten saavuttamattomiin vaan pikemminkin heidän luokseen. Mirva tietää mistä puhuu. Hän on julkaissut väitöskirjan lisäksi erilaisia oppaita ja kirjoja. Hän on opiskellut Turun ja Warwickin yliopistoissa yleistä kirjallisuustiedettä, taidehistoriaa, kulttuurihistoriaa ja viestintää. Mirvan näkee milloin missäkin lehtikuvissa catwakien, awardsien ja ensi-iltojen valokeilassa. Hän on journalisti,  konsultti, tapakouluttaja ja tyyliasiantuntija. Mirva on lanseerannut Suomeen Ellen ja toiminut sen päätoimittajana. Mirva on tuonut myös Elle Accessories -lehden, Elle Style Awards -gaalan, Elle Cafén ja Elle Beauty Awards -konseptin Suomeen ja työskennellyt muun muassa Cosmopolitanin ja Kotilieden toimituspäällikkönä, Glorian ruoka & viinin toimitussihteerinä sekä Glorian toimittajana. Mirva on ihana. Mikä kunnia meillä onkaan sanoa, että tämän kaiken lisäksi Mirva on Love me do Sweetheart 2017. Mirvassa on kaikki se, mitä ihminen voi ylipäätään olla sanoessaan, että jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi sellaisena kuin on ja Mirva itse on meille rakas juuri siksi, millainen hän on. Löydä Mirva täältä (ja tule tapaamaan häntä Love me do:n häämessuille).

www.instagram.com/mirvaformsstyle
www.mirvasaukkola.com

Kampanjan virallisina yhteistyökumppaneina toimivat myös amoriini.com Juhlaopas ja Häät-lehti ❤

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma
21-22.1.2017
Kaapelitehdas - Helsinki
www.lovemedo.fi
hello@lovemedo.fi
VAPAA SISÄÄNPÄÄSY

Here's some of our messengers of love, from all over the world!