Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Love me do keräsi upeat hääbloggaajat taas saman katon alle

Love me do kutsui taas kaikki ajankohtaiset hääbloggaajat saman katon alle sunnuntaina 21.01.2018. Bloggaajilla oli mahdollisuus käydä jo edellisenä päivänä kiertelemässä messuja omatoimisesti rauhassa, sillä blogimiittipäivänä messukiertelyyn jäi hyvin niukasti aikaa kaiken muun ohjelman ohella. 

Sunnuntai päivä alkoi siitä että bloggaajat saapuivat Kaapelitehtaalle Kovasen upealla mustalla bussilla, joka noukki heidät kyytiin Kiasman tilausajopysäkiltä. Tietenkin kaikki eivät bussiin syystä tai toisesta kerenneet, jja osa saapuikin paikalle omalla kyydillään. Kun kaikki olivat Kaapelitehtaalla, Susanna ja Fanny saattelivat bloggaajat ennen messujen aukeamista VIP-linjan kautta kautta blogiloungeen. Herkullinen blogibrunssi

Blogiloungessa oli aika syödä, juoda, rupatella ja tutustua toisiin bloggaajiin. Festa Zannoni oli tehnyt upean kattauksen ja loihtinut bloggaajille suussa sulavan blogibrunssin, jota monet morsiamet ihastelivatkin. Ceasarsalaattia, valkosipulikrutonkeja, antipastolajitelma, sitruunamarinoitua kanaa ja monta muutaa herkullista ruokaa tasapainotti jälkiruokana tarjoiltu maukas Viikuna-Mascarpone juustokakku. Kaiken tämän herkuttelun ohella myös juomapuoli tarjosi bloggaajille paljon vaihtoehtoja, sillä ruokaviinejä ja kuohuvia löytyi myös alkoholittomina vaihtoehtoina. Juomista onnistuneesti vastasi tänäkin vuonna upea Henkell & Co. Suomi.

Lounasseurana bloggaajilla oli Love me do:n  Tuottaja Nonna Sjöberg, Häät –lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki sekä  Love me do:n juontaja Kristoffer Ignatius.

Kansainvälinen Häämuotinäytös

Brunssin jälkeen bloggaajilla oli aikaa käydä kiertelemässä ja tutustumassa messutarjontaani, jonka jälkeen kokoonnuttiin katsomoon, jossa bloggaajille oli varattu VIP -paikat. Pian alkaisi kansainvälinen häämuotinäytös, jossa ihasteltiin tuoreinta hääpukumuotia maailman johtavilta häämuotitaloilta. Catwalkilla nähtiin myös Vuoden morsian 2018, Tina Calleja, joka on itsekin hääbloggaaja ja kirjoittaa Our Romanssi -nimistä suomalais-maltalaisista häistä kertovaa hääblogia.

Häähuuto

Kansainvälisen Häämuotinäytöksen jälkeen bloggaajjilla oli jälleen omaa aikaa ja osa kävikin äänestämässä mieluisinta pöytää messujen kattauskilpailussa. Bloggaajat osallistuivat myös häähuutokauppa Häähuutoon, jonka tuotto meni lyhentämättömänä Hope ry:lle kotimaisten lapsiperheiden hyvinvointiin. Häähuutokaupassa nähtiin ihania aarteita laidasta laitaan, mm: polttaripaketteja, laukkuja, uniikkeja pukuja, mekkoja, lahjakortteja, lompakoita, kenkiä, hajuvesiä yms. Meklarina toimi Suomen tunnetumpiin taide- ja antiikkiasiantuntijoihin kuuluva ja parhaillaan Huutokapan Metsästäjät -ohjelmassa esiintyvä, upea Maria Ekman-Kolari. Häähuudon kuraattorina ja organisaattorina toimii sädehtivä muodin asiantuntija ja kirjailija Mirva Saukkola. 

Huudettavien tuotteiden aloitushinta vaihteli paristakymmenestä eurosta pariinsataan euroon. Joitakin tuotteita oltiinkin valmiiksi ennakkohuudettu ja  joidenkin huutajien välille syntyi pientä kilpahuutoa, vaikka Häähuuto muuten etenikin rauhallisen mukavissa tunnelmissa.

Vuoden hääblogien palkitseminen

Häähuutokaupan jälkeen palkittiin Vuoden hääblogit, tätä varmasti bloggaajat olivat eniten odottaneetkin. Jännitys tiivistyi ja niin ilmoitettiin ensimmäinen kategoria voittaja. Vuoden Kaupallinen Hääblogi 2018 kategorian voitto meni Makea Hääblogille. Valitettavasti kategorian voittaja ei päässyt itse paikalle noutamaan palkintoa, mutta iloitsi voitostaan kotona. Seuraavaksi palkittiin Vuoden Hääblogi 2018 sekä Vuoden Uusi Hääblogi 2018. Huikean suosion saanut Mutsis on -Wedding edition vei huikein äänimäärin kummankin kategorian voiton - Yksi blogi, tuplavoitto  ensimmäistä kertaa Vuoden Hääblogi -äänestyksen historiassa.

Vuoden Hääyritys -äänestyksen yhteistyökumppaneina toimii Häät-lehti sekä Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com
Hääbloggaajien ja lukijoiden äänestykseen valitsemien hääblogien äänestys tapahtui onlineäänestyksenä valtakunnallisesti.

Onnea vielä kummallekkin voittajalle! 

''En uskonut kahteen peräkkäiseen voittoon, mutta nämä olivat kyllä ihan mahdottoman hienoja uutisia, kiitos! Tämä kyllä kannustaa jatkamaan bloggailua, sillä ilmeisesti ruudun takaa löytyy vieläkin innokkaita lukijoita! Haluan kiittää kaikkia blogini lukijoita, nimenneitä ja äänestäneitä sekä myös kaikkia kanssabloggaajia niin kaupallisten kuin henkilökohtaisten hääblogien puolella. Kun aloitin hääbloggaamisen muutama vuosi sitten, oli hääblogit laskettavissa kahden käden sormilla. Ihanasti blogien määrä on lisääntynyt vuosien varrella! Hääblogeilla on valitettavasti melko lyhyt elinkaari, mutta onneksi jotkut jättävät bloginsa elämään ja tarjoamaan vinkkejä tulevaisuuden hääpareille.'' - Vuoden Kaupallisen Hääblogin 2018 voittaja Makea Hääblogin Janina.

Kotimainen Häämuotinäytös

Blogien palkitsemisen jälkeen alkoi Kotimainen Häämuotinäytös, jossa nähtiin upeaa suomalaista kädentaitoa parhaimmillaan. Mukana oli myös Excuse My BonBonin juhlamekkoja kurvikkaamille naisille.

Kotiinviemiset

Kun muotinäytös oli saatu päätökseen bloggaajat siirtyivät vielä hetkeksi blogiloungeen josta he saivat itselleen kotiinvietäväksi upeita Oriflamen tuotteita, Viking Linen risteilyetukortin sekä uusimman Häät -lehden. 

Kuten edellisinäkin kerroilla tälläkin kertaa bloggaajien kesken tapahtui verkostoitumista ja juuri sitä mitä blogimiitiltä toivotaan! Kiitos vielä kerran kaikille bloggaajille jotka osallistuivat blogimiittiin ja kaikkea parasta hääjärjestelyiden kanssa!

Messuilla mukana olleet blogit:

PS: Vuoden hääblogin kohdalla hääblogimiitti päättyi vasta messuviikonlopun jälkeisenä maanantaina, sillä MTV:n aamuohjelma kutsui sekä bloggaajan, että Love me do:n edustajan livelähetykseen keskustelemaan häistä. Klipin voit katsoa täältä!

Nähdään taas Suomen suurimmilla häämessuilla Love me do:ssa lokakuussa 2018 ja tammikuussa 2019!