Love me do Autumn Fair 7.10.2017 - Kaapelitehdas Helsinki

Info

TAPAHTUMAINFO
Lue tästä infot ja neuvot sujuvaan tapahtumapäivään!

Tervetuloa Love me do January Fair -tapahtumaan!
Viides Love me do -häätapahtuma järjestetään Helsingissä tammikuun kolmantena viikonloppuna 21.-22.1.2017 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa.

LMD ON PÄÄSYLIPUTON TAPAHTUMA! (narikkamaksu 2,50€)

Aukioloaika: lauantaina klo 11-17 & sunnuntaina 11-16

Ohjelma: Ohjelmaan pääset tutustumaan täällä - luvassa on upeita muotinäytöksiä, mielenkiintoisia infoja ja hauskoja yllätyksiä!

Osoite: Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki, ks. kartta

Parkkeeraus: pieni oma parkkipaikka sekä tienvierusparkkipaikkoja. (ks. lisätiedot Kaapelitehtaan sivuilta), mutta suosittelemme käyttämään viereisen kauppakeskuksen parkkitaloa

Julkinen liikenne: metro tulee Ruoholahteen 600m päähän, raitiovaunu 8 pysäkki Länsisatamankadulla sekä linja-auto 21V (Asema-aukio - Lauttasaari).

Ikäraja: tapahtuma on ikärajaton, tapahtumassa tarjoillaan alkoholia erillisillä anniskelualueilla

Huomioitavaa: Emme suosittele lastenvaunujen tuomista tapahtumaan lainkaan!
Pyörätuoleja ja liikuntaesteisiä varten tapahtumapaikalla on luiskat.

Liput: Ei ole! January Fairiin on vapaa sisäänpääsy, mutta kaikkien viihtyvyyden kannalta odotamme sinun jättävän päällysvaatteesi ja ylimääräiset kantamuksesi ystävällisille eteispalvelijoillemme narikkalassa. Eteispalveluun voit jättää myös mahdolliset ostoksesi kesken messuvierailuasi, ja eteispalvelijat myös auttavat messuvieraita tarvittaessa vaikkapa tarkistamalla lähiliikenteen aikatauluja, soittamalla taksin tai neuvomalla messupäivän tapahtumista yleisesti. Narikassa voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä korteilla, mutta olethan ihana ja varaat narikkaa varten TASARAHAN 2,50€ jos mahdollista, sillä käteisjonot etenevät aina nopeimmin. Tammikuussa 2016 messuilla vieraili yli 6000 ihmistä saman päivän aikana. Jonoja syntyy luonnollisesti, mutta omaan liikkuvuuteen voi vaikuttaa esimerkiksi varaamalla narikkaan sen tasarahan tai ylipäätään käteistä.

Huomio! Kaikilla näytteilleasettajilla ei ole korttimaksumahdollisuutta, varaathan mukaan käteistä ihania ostoksia varten.

Lämpimästi tervetuloa hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan!
Love me do Crew ♥

****

Järjestäjä: Love Me Do Oy
Tuotantotirehtööri Nonna Sjöberg +358 45 858 8222
info(at)lovemedo.fi

Haluatko mainostaa sivuillamme? Ota rohkeasti yhteyttä.

PRESS: haastattelu- ja materiaalipyynnöt info(at)lovemedo.fi
Logot ja kuvat alla vapaasti käytettävissä asianmukaisiin tarkoituksiin.

 

Pidätämme kaikki oikeudet tapahtuman & ohjelman muutoksiin.