Love me do Autumn Fair 7.10.2017 - Kaapelitehdas Helsinki

Haluatko mukaan hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan?Love me do:n Autumn Fair 2017 tapahtuman buukkaus on alkanut!

Etsimme mukaan Suomen parhaita eri alojen näytteilleasettajia säihkymään ja säkenöimään kanssamme.

Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei ole Suomessa ennen nähty, tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Viiden tapahtuman kokemuksella voidaan todeta, että tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Kansainvälistä yhteistyötä

Keväällä 2016 Love me do yhdisti voimansa Euroopan suurimpiin kuuluvan, kansaiväliseen häämuotiin erikoistuneen European Bridal Week -ammattilaishäämessujen kanssa. Yhteistyö näkyy mm. siinä, että kansainvälinen huippuhäämuoti lanseerataan ensimmäisenä Suomessa Love me do -häätapahtumassa. Syksyllä 2016 huippuhäämuotitalojen mallistot esiteltiin ensin Lontoossa (sisäänostajille) ja viikkoa myöhemmin kuluttajille Helsingissä Love me do:ssa, jonka jälkeen mallistot esiteltiin New Yorkissa.

Love me do Autumn fair 2017 - syksyn ainoat häämessut

Järjestyksessään kuudes Love me do -häätapahtuma järjestetään 7.10.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa. Tapahtuman aukioloaika 10-18. Tapahtuman konsepti on pitkälti sama kuin aiempina vuosina; tarkoin valittuja näytteilleasettajia, ohjelmaa sekä muotinäytöksiä lavalla, ruokaa, juomaa ja maistiaisia. Tapahtuman juontaa jälleen ihana ihana Kristoffer Ignatius!

Tiedustele näytteilleasettajapaikkoja hello@lovemedo.fi
Vapaat näytteilleasettajapaikat löytyvät POHJAKARTASTA
Näytteilleasettajapaikkahakemuksen voi laittaa ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA
Näytteilleasettajainfon löydät täältä: NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

Huom! Voit myös halutessasi ilmoittaa, mikäli haluat mukaan tammikuussa 2018 järjestettäville messuille Kaapelitehtaalla.
Ilmoittautumalla molempiin tuleviin tapahtumiin (lokakuu 2017 ja tammikuu 2018) samalla kertaa 30.4.2017 mennessä, saat osastot edulliseen early bird -pakettihintaan!
Tavoitat meidät sähköpostitse hello@lovemedo.fi

Tervetuloa Love me do -perheeseen! ♥Kuvat: Sava Miskovsky ja Amanda Lehtola