Love me do January Fair 20.-21.1.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Haluatko mukaan hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan?Love me do January Fair 2018 tapahtuman buukkaus on käynnissä!

Etsimme mukaan Suomen parhaita eri alojen näytteilleasettajia säihkymään ja säkenöimään kanssamme.

Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei ole Suomessa ennen nähty, tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Kuuden tapahtuman kokemuksella voidaan todeta, että tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Neljässä viimeisessä Kaapelitehtaan tapahtumassa mukana on ollut n. 200 näytteilleasettajaa ja palvelua per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain yli 10 000 tyytyväistä kävijää, viime lokakuun tapahtumassa 7.10.2017 vieraili yhden päivän aikana yli 4800 häitä tai muita juhlia suunnittelevaa ihmistä shoppailemassa ja nauttimassa juhlahumusta. Huhtikuussa 2017 Love me do oli myös finalistina Evento Awardsissa - tapahtumajärjestäjien kilpailun Messut-sarjassa.

Seuraava tapahtuma Love me do January Fair 2018 on Kaapelitehtaalla Helsingissä 20.-21.1.2018, tapahtuma on kaksipäiväinen. Yli 2/3 paikoista on jo lokakuun puolessa välissä buukattu, varaa siis paikkasi Suomen suurimpaan häämessutapahtumaan pian! 
Tapahtuman aukioloajat ovat lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Tapahtuman konsepti on pitkälti sama kuin aiempina vuosina; tarkoin valittuja näytteilleasettajia, ohjelmaa sekä muotinäytöksiä lavalla, ruokaa, juomaa ja maistiaisia. Tapahtuman juontaa jälkeen kerran ihana ihana mediapersoona Kristoffer Ignatius!

Tiedustele näytteilleasettajapaikkoja hello@lovemedo.fi
Vapaat näytteilleasettajapaikat löytyvät POHJAKARTASTA
Näytteilleasettajapaikkahakemuksen voi laittaa ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA
Näytteilleasettajainfon löydät täältä: NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

Tervetuloa Love me do -perheeseen! ♥


Kuvat: Amanda Lehtola