Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Haluatko mukaan Suomen suurimpaan häämessutapahtumaan?Love me do -häämessutapahtumien kauden 2018-2019 paikkojen buukkaus on käynnissä!

Etsimme mukaan Suomen parhaita eri alojen näytteilleasettajia säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.

Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei ole Suomessa ennen nähty, tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Kuuden tapahtuman kokemuksella voidaan todeta, että tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Viidessä viimeisessä Kaapelitehtaan tapahtumassa mukana on ollut n. 200 näytteilleasettajaa ja palvelua per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain yli 10 000 tyytyväistä kävijää, viime tammikuun tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana n. 5300 häitä tai muita juhlia suunnittelevaa ihmistä shoppailemassa ja nauttimassa juhlahumusta. Viime syksyn tapahtumassa lokakuussa 2017 teimme yleisöennätyksen yli 4800 kävijällä yhden päivän aikana!

Järjestyksessään kahdeksas Love me do -häätapahtuma järjestetään lauantaina 6.10.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa. Tapahtuma on avoinna klo 10-18. Tapahtuman konsepti on pitkälti sama kuin aiempina vuosina; tarkoin valittuja näytteilleasettajia, ohjelmaa sekä muotinäytöksiä lavalla, ruokaa, juomaa ja maistiaisia. Tapahtuman juontaa jälkeen kerran ihana ihana mediapersoona Kristoffer Ignatius!

Seuraava tapahtuma Love me do Autumn Fair 2018 tapahtuma on yksipäiväinen. Kauden toinen messutapahtuma January Fair 19.-20.1.2019 on tammikuiseen tapaan kaksipäiväinen. Myynti on auki molempiin tapahtumiin. Kymmeniä paikkoja on jo helmikuun lopussa varattu, varaa siis paikkasi pian Suomen suurimpaan häämessutapahtumaan! 

♥ 
HUOM! Buukkaa messupaikkasi ajoissa ja saat paikkasi lempeällä EARLY BIRD -etuhinnalla! Buukkaamalla samalla kauden molemmat messut, saat huomattavan edun hinnassa!​​
♥ 

Tiedustele näytteilleasettajapaikkoja myynti@lovemedo.fi
Vapaat näytteilleasettajapaikat löytyvät POHJAKARTASTA
Näytteilleasettajapaikkahakemuksen voi laittaa ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA

Tervetuloa Love me do -perheeseen! ♥


Kuvat: Amanda Lehtola