Love me do Winter Fair 19.-20.1.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Haluatko mukaan Suomen suurimpaan häämessutapahtumaan?Love me do -häämessutapahtuma 19-20.1.2019

Tammikuussa 2019 Kaapelitehtaalle mahtuu jälleen yli 180 juhla-alojen näytteilleasettajaa säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.

Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei ole Suomessa ennen nähty, tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Kahdeksan tapahtuman kokemuksella voidaan todeta, että tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Kuudessa viimeisessä Kaapelitehtaan tapahtumassa mukana on ollut messukohtaisesti n. 200 näytteilleasettajaa ja palvelua per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain n. 10 000 tyytyväistä kävijää, viime tammikuun tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana n. 5300 häitä tai muita juhlia suunnittelevaa ihmistä shoppailemassa ja nauttimassa juhlahumusta. Love me do Autumn fair 2018 kokosi Kaapelitehtaalle yhden päivän aikana yli 4500 kävijää ja tapahtumassa klo. 13 alkaen järjestettyyn kolmituntiseen hääkakku-tastingiin osallistui 1500 messuvierasta!

Järjestyksessään yhdeksäs Love me do -häätapahtuma järjestetään 19-20.1.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa. Tapahtuma on avoinna la klo 10-17 ja su klo 10-16. Luvassa on häähuumaa Love me do:n tyyliin, siis tarkoin valittuja näytteilleasettajia, monipuolista ohjelmaa, satojen pukujen muotinäytöksiä lavalla sekä tietenkin ruokaa, juomaa ja maistiaisia.

♥ Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan* häätapahtumaan! (*eniten kävijöitä, eniten näytteilleasettajia vuodesta 2016 sekä eniten messukohtaista ohjelmasisältöä) ♥

Vapaat näytteilleasettajapaikat löytyvät POHJAKARTASTA

Tiedustele näytteilleasettajapaikkoja myynti@lovemedo.fi
Näytteilleasettajapaikkahakemuksen voi laittaa ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA

Tervetuloa Love me do -perheeseen! ♥


Kuvat: Amanda Lehtola