Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Haluatko mukaan Suomen suurimpaan häämessutapahtumaan?Tulevan kauden Love me do -häämessutapahtumat järjestetään 5.10.2019 ja 18-19.1.2020

Lokakuussa 2019 ja tammikuussa 2020 Kaapelitehtaalle mahtuu jälleen yli 180 juhla-alojen näytteilleasettajaa säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.

Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei ole Suomessa ennen nähty, tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Yhdeksän tapahtuman kokemuksella voidaan todeta, että tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Kaapelitehtaan häämessutapahtumissa mukana on messukohtaisesti n. 200 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain n. 10 000 tyytyväistä kävijää, viime tammikuun tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana n. 5500 häitä tai muita juhlia suunnittelevaa ihmistä shoppailemassa ja nauttimassa juhlahumusta. Love me do Autumn fair 2018 kokosi Kaapelitehtaalle yhden päivän aikana yli 4500 kävijää ja tapahtumassa klo. 13 alkaen järjestettyyn kolmituntiseen hääkakku-tastingiin osallistui 1500 messuvierasta!

Järjestyksessään kymmenes Love me do -häätapahtuma - Autumn Fair - järjestetään 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa. Tapahtuma on avoinna la klo 10-18. Messukauden toinen häämessutapahtuma - Winter Fair - järjestetään samassa tilassa 18.-19.1.2020, kaksipäiväisen tapahtuman aukioloajat ovat lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Luvassa on häähuumaa Love me do:n tyyliin, eli tarkoin valittuja näytteilleasettajia, monipuolista ohjelmaa, satojen pukujen muotinäytöksiä lavalla sekä tietenkin ruokaa, juomaa ja maistiaisia.

Love me do:ssa on Suomen häämessutapahtumista eniten kävijöitä, eniten näytteilleasettajia vuodesta 2016, sekä eniten messukohtaista ohjelmasisältöä 
♥ Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan häätapahtumaan! ♥

Myynnissä ovat nyt molemmat kauden tapahtumat. Vapaat näytteilleasettajapaikat löytyvät POHJAKARTASTA

Tiedustele näytteilleasettajapaikkoja myynti@lovemedo.fi
Näytteilleasettajapaikkahakemuksen voi laittaa myös näytteilleasettajien TIETOLOMAKKEELLA

Tutustu meihin myös somessa: facebook & instagram

Tervetuloa Love me do -perheeseen! ♥


Kuvat: Amanda Lehtola