Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Love me do on Evento Awards 2017 -finalisti!

Helsingin Kulttuuritalolla järjestään 27.4.2017 Evento Awards, jossa palkitaan viime vuoden parhaat tapahtumat ja tapahtumien tekijät. Love me do -häätapahtumalla on ilo ja kunnia olla yksi kolmesta Messut-sarjan finalisteista. 

Vuonna 2014 aloittanut, ensi syksynä kuudetta kertaa järjestettävä häätapahtuma on lyhyessä ajassa noussut pienestä vaihtoehtotapahtumasta Suomen suurimmiksi häämessuiksi säilyttäen kuitenkin, ja pitkälti tästä syystä, uniikin otteensa ja arvonsa. Love me do:n tavoite on aina ollut tuottaa tapahtumaa, joka tukee ja kannustaa alalla toimivia yrityksiä, sekä tarjoaa kävijöille luotettavia ja laadukkaita tuotteita ja palveluita, uusia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia toteuttaa oma visionsa juhliin. Tapahtumasta on tullut tärkeä verkostoitumispaikka alan ihmisille, yksi tärkeä tehtävä Love me do:lla onkin kontaktien luominen, sekä kotimaisten toimijoiden kesken, että ulkomaisten kontaktien tuominen suomalaisten saataville.
"Love me do on syntynyt siihen tarpeeseen, että alalle kaivattiin uudenlaista lähestymistapaa, ja meidät otettiin heti alusta saakka todella hyvin vastaan. Olemme määrätietoisesti seuranneet omaa intuitiotamme siitä, millainen voi olla menestyvä häätapahtuma ja on äärimmäisen hienoa huomata, että visiomme on saanut vastakaikua ja se on löytänyt asiakkaat." sanoo Love me do:n toimitusjohtaja Nonna Sjöberg.

Love me do:lle tärkeitä arvoja ovat mm. suvaitsevaisuus ja kestävä kulutus. Syksyllä 2016 tapahtuma aloitti kampanjan #rakastasellaisenakuinolen, jonka sanoma on, että rakkaus kuuluu kaikille, rakkaus on kaikki. Tapahtuma on myös osana Oikeusministeriön Syrjinnästä vapaa alue -yhdenvertaisuuskampanjaa, joka nostaa esiin samaa suvaitsevaisuuden ja hyväksynnän teemaa. Love me do lanseerasi ensimmäisenä suomalaisena tapahtumana virtuaalisen messukassin, jonka idea on siirtää messuilla jaettavat flyerit ja esitteet mahdollisimman pitkälle verkkoon, ja siten vähentää messujen ympäristökuormitusta. Love me do etsii ja innovoi jatkuvasti uusia tapoja tuoda arvojaan esiin ja osallistua hyvän tekemiseen yhteiskunnallisesti.

Tapahtuma on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jättää jälkensä ja omalta osaltaan kehittänyt hää- ja juhla-alaa toimialana eteenpäin. Tuomalla häämessut helpommin lähestyttäväksi näytteilleasettajille, Love me do on monipuolistanut koko kenttää ja nostanut esiin uusia kotimaisia osaajia. Tapahtuma on halunnut kannustaa ja antaa näkyvyyttä alan erilaisille taitajille mm. järjestämällä yleisöäänestyksiä ja palkitsemalla vuosittain Vuoden Hääyritykset, Vuoden suomalaisen hääpukusuunnittelijan, sekä Vuoden Hääblogit. Nonna Sjöberg jatkaa: "Olemme halunneet antaa kunnian niille, joille kunnia kuuluu, ja nostaa esiin niitä todellisia puurtajia jotka ovat Suomessa hää- ja juhla-alan todelliset tekijät ja vaikuttajat. Tapahtumamme koko tarkoitus on toimia tukevana alustana yrityksille, jotka alalla toimivat ja omalta osaltamme tarjota heille mahdollisuuksia kohdata asiakkaita ja nousta toiminnassaan uudelle tasolle. On ollut huikea ilo huomata, kuinka näytteilleasettajamme ovat kehittyneet kanssamme ja löytäneet uusia tapoja toimia menestyksekkäästi. Olemme onnekkaita, koska meillä on ollut mahdollisuus tehdä erilaisia 'extra curriculum' -projekteja, mm. hyväntekeväisyyden saralla. Love me do on tapahtumana kasvanut hyvin pienestä vaihtoehtotapahtumasta kansainväliseksi, varteenotettavaksi häämessutapahtumaksi ja me haluamme kehittyä edelleen. Yksi asia kuitenkin säilyy aina, Love me do -perheemme ja se kuinka me haluamme tätä työtä tehdä."

Sydämelliset onnittelut kaikille finalisteille ♥
Ohh the fun we're gonna have!
Love me do Crew

Love me do:n esittely Evento Awardsin sivuilla
www.eventoawards.fi
Kansainvälinen tuomaristo
Evento Awards facebookissa
Videokooste tammikuun 2017 Love me do -häätapahtumasta

Tämä tiedote on julkaisuvapaa.
Haastattelu- ja materiaalipyynnöt:
Tuotantotirehtööri Nonna Sjöberg
0458588222
tai sähköpostitse


Kuva Petri Mast