Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Everlasting Roses

Everlasting Roses on suomalainen yritys. Tuotteita ovat niin kutsutut ikiruusut; aidot ruusut, jotka on käsitelty erilaisten öljyjen avulla säilymään kauniina vuosia. Hellävaraisen ja myrkyttömän käsittelyn ansiosta ruusut tuovat saajalleen iloa pitkään ja näyttävät kuin vastaleikatuilta. Valikoimasta löytyy niin näyttävät ruusuasetelmat kuin yksittäiset ikiruusut. Sisutuselementteinä ruusut tuovat sisustukseen ripauksen hienostunutta ylellisyyttä, ja ystävälle annettuina ne ovat kaunis ja ikimuistoinen lahja. Kaikki asetelmat kootaan käsin, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Everlasting Roses syntyi keväällä 2018 halusta luoda jotain kaunista ja inspiroivaa. Ruusujen kauneus ei liity pelkästään vain siihen miltä ne näyttävät tai tuoksuvat, vaan myös siihen mitä ne saajalleen symboloivat.
Everlasting Rosesille ruusut symboloivat rakkautta, onnea, palavaa intohimoa, ystävyyttä sekä uniikkia kauneutta. Vuoden jokaista päivää tulisi juhlistaa kukkasin ja levittää ruusujen loistoa kaikkialle. Nämä tuotteet mahdollistavat sen, että ruusujen kauneudesta on mahdollista nauttia entistä pidempään, jopa vuosien ajan.


Love me do -messuilla kävijöillä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua ja ihastua tuotteisiin paikan päällä. Tervetuloa osastolle 135!

www.everlastingroses.fi