Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Zio

Zio sai alkunsa vuonna 2001 yrittäjäpariskunnan intohimosta maahantuoda Suomeen uusia, rohkeita kenkä- ja laukkubrändejä. Perustamisvuodesta asti maailmalta ja Suomesta onkin valikoitunut Zion myymälöihin tuotteita, jotka ovat onnistuneet herättämään paitsi perustajajäsentensä myös laatutietoisen asiakaskunnan mielenkiinnon. Jokainen tuote on valikoitu mallistoon harkiten. Ziossa uskovat, että se näkyy ja tuntuu.

Vuosien saatossa yritys on kasvanut ja samalla edustettujen brändien lukumäärä noussut yli 30:een skandinaaviseen ja kansainväliseen suunnittelijaan. ”Asiakkainamme on naisia, joita kaikkia yhdistää halu panostaa laatuun, materiaaleihin ja yksityiskohtiin, iästä ja tyylistä riippumatta. Työskentelemme jatkuvasti suoraan suunnittelijoiden ja valmistajien kanssa, taataksemme laadukkaat tuotteet ja tukeaksemme kestävää kulutusta.” - Zion tuotepäällikkö Eveliina Suominen kertoo​​​​​​.

Alkuaikoinaan Zio toi ensimmäisenä Suomeen espanjalaisen Wondersin mallistot ja nykyisin myymälöiden hyllyjä täyttääkin Pohjoismaiden suurin Wonders-mallisto. Juhlapukeutumisen puolella Pura Lopéz on pitänyt kärkisijaa vuodesta toiseen. Viime syksynä Zio otti harppauksen kohti entistä kansainvälisempiä muotimarkkinoita esitellessään nimekkäät uutuusbrändinsä: Stephane Kélianin, Karl Lagerfeldin sekä Bruno Maglin.

Zion filosofiaan kuuluu paitsi tarjota asiakkailleen huolella valikoituja, laadukkaasti valmistettuja nahka- ja tekstiilituotteita, myös panostaa kokonaisvaltaisesti palveluun liikkeissä. Yrityksen omin sanoin: “Maailmamme on täynnä tavaroita ja hälinää. Jokainen kaipaa ystävää auttamaan ja ohjaamaan hyviin valintoihin. Kun puhe on kengistä, laukuista ja asusteista, Zio haluaa olla Sinulle tuo ystävä. On meidän työmme tuntea trendit ja tuotemerkit ja ymmärtää mitä tarvitset.”