Love me do Winter Fair 19.-20.1.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Woobs

Woobs on vuonna 2014 perustettu, pieni kotimainen yritys. Woobs suunnittelee ja valmistaa uniikit ja trendikkäät puiset asusteet, kuten aurinkolasit, kellot ja rusetit. Pelkistetty skandinaavinen design, ekologisuus ja rohkea materiaalien yhdistäminen luo perustan ajatusmaailmallemme. Woobsin tuotteet viimeistelevät erityisesti sulhasen häälookin asusteilla, jotka keräävät katseet. Miltä kuulostaisi vaikkapa puinen rusetti, kalvosinnapit tai kello?

Woobsin puiset rusetit, solmioneulat ja kalvosinnapit suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Suomessa ja niihin käytetään pääsääntöisesti kotimaista puuta. Materiaali vaihtoehdoista löytyy vivahteikasta visakoivua, suklaan sävyistä pähkinäpuuta, vaaleaa kirsikkapuuta ja tammea. Kaikki käytettävät puulajikkeet ovat FSC-serifikoituja. Mallistostamme löytyy useita vaihtoehtoja, mutta kaikkia edellämainittuja tuotteita voidaan valmistaa myös täysin asiakkaan toiveen mukaan. Esimerkiksi rusetin keskustassa käytettävä kangas voidaan korvata asiakkaan omalla kankaalla tai siihen voidaan kaivertaa oma teksti tai printti, jolloin asusteesta saadaan vielä henkilökohtaisempi muisto.

Puiset kellot ja aurinkolasit sopivat niin ikään hääpukeutumiseen, mutta ovat myös oivallinen huomenlahja. Kaikki kellot ja aurinkolasit ovat unisex- mallia ja täten sopivat niin sulhaselle kuin morsiamelle. Kellojen runko on valmistettu kokonaan puusta ja näyttöä koristaa juhlavuutta lisäävät metalliyksityiskohdat. Kelloissa ja aurinkolaseissa käytettäviä puulajeja ovat eebenpuu, seeprapuu, tammi, kirsikkapuu, pähkinäpuu ja ruusupuu. Nämä puulajit ovat samalla keveitä ja kestäviä sekä uskomattoman mukavia ja lämpimiä iholla. Myös kelloihin ja aurinkolaseihin on mahdollista kaivertaa oma teksti tai kuvio muistuttamaan elämän onnellisimmasta päivästä! Tuotteemme ovat oivallinen lahjaideoita myös bestmaneille tai kaasoille!

Pääset tutustumaan tuotteisiimme jo ennakkoon verkkokaupassamme www.woobs.fi tai instagramissa nimellä @woobsdesign! :) Verkkokauppamme lisäksi meillä on myymälä Turun Forumissa.