Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Wedding Garage

Hääpukuliike Wedding Garage on tunnettu ekologisuudesta, kehopositiivisuudesta ja hyvästä palvelusta.

-        Meillä on monta tärkeää asiaa mukana arjessa joka päivä, yrityksen perustaja Maija Putkonen listaa. ”Ensimmäinen on ekologisuus ja kestävä kehitys. Toinen on kehopositiivisuus, meillä morsian on todella aina oikean kokoinen. Kolmantena seikkana korkea laatu, otamme myyntiin vain merkkituotteita ja neljäntenä taloudellisuus: useimmiten morsian voi löytää meiltä alle tuhannella eurolla koko setin: hääpuvun, alushameen, kengät, hunnut ja boleron. Kahdella tuhannella saa jo sormuksenkin,” Putkonen vinkkaa. ”Perustin sellaisen hääpukuliikkeen, jossa itse tahtoisin käydä asiakkaana.”

Wedding Garage onkin ainoa hääpukuliike Suomessa, jolla on oma kultaseppä ja oma, kierrätyskullalle suunniteltu sormusmallisto. Wedding Garagen kultaseppä Samu Salmenkangas taikoo yrityksen teeman mukaisesti ”ihan mitä vaan” kuten Samu sen selkeästi tiivistää.

– Useimmiten asiakkaat tahtovat jotain eksklusiivista, uniikkia. Minä suunnittelen sen heille toiveiden mukaan, on se sitten 800€ tai 8000€ sormus. Omaa kierrätyskultaa käyttäen asiakas voi säästää joko Wedding Garagen oman Amfora-malliston sormuksissa, tai voin suunnitella hänelle korun alusta alkaen juuri sellaiseksi kuin mitä hän tahtoo. Keltakullasta tehdään valkokultaisia, ekologisia sormuksia, joihin voi upottaa esim. vanhasta korvakorusta timantin. Korujen uudelleen käyttäminen säilyttää myös korun tunnehistorian.

Wedding Garage perustettiin alun perin siksi, että morsiamen ei tarvitse etsiä edullisia hääpukuja kiinalaisista verkkokauposta. Verkkokauppojen satojen pukujen mallistot ovat vain halpakopioita tuhansien eurojen kalliimmista puvuista, huonommilla materiaaleilla ja eettisesti epäilyttävissä olosuhteissa ommeltuina. Kun puku tulee ”valmiista mallistosta mittojen mukaan tehtynä” asiakkaan sitä koskaan sovittamatta, se ei usemmiten ole sellainen jonka asiakas todella tahtoo. Näitä tarjotaan myyntiin pääsääntöisesti käyttämättöminä. Wedding Garageenkin tarjottu kyseisiä pukuja joissa selkäkappaleen osat eivät kohtaa, saumat kiertävät tai puku on ollut muovinen, oudon värinen versio jonkun toisen malliston laadukkaasti tehdyistä morsiuspuvuista.

-        Jollei morsian tahdo ostaa hääpukuliikkeestä uutta hääpukua, jokainen voi säästäessään tehdä fiksun valinnan ja ostaa kerran tai kaksi kertaa käytetyn hääpuvun, joka on edelleen ajankohtainen ja sovittaa sen meillä liikkeessä. Usein vasta sovittaessa näkee mikä parhaiten päälle istuu. On turhaa tilata kiinasta sutaisten tehtyjä pukuja, jotka eivät imartele eivätkä kestä käyttöä. Laadukkaan puvun pesettäminen ja muokkaaminen onnistuu helposti. Se on aitoa ekologisuutta.

Ria Sihvo, Wedding Garagen myyjä hymyilee kun miettii työtään:

-        On ihanaa miten positiivisesti asiakkaita saa ja voi käytetyillä hääpuvuilla yllättää. Meillä on myynnissä sekä käytettyjä, käyttämättömäksi jääneitä, että outlet-merkkihääpukuja: kun haemme asiakkaalle täydellisesti istuvaa pukua, niin useimmiten asiakas joutuu kysymään, onko puku uusi vai ei, sillä edes sovittamalla sitä ei aina pysty näkemään.

Morsiamet voivat siis tulla tekemään ihania, edullisia löytöjä Wedding Garagesta. ”Nostimme käytettyjen hääpukujen ikärajaa asiakkaiden toivomuksesta kuudesta vuodesta viiteen vuoteen, sillä asiakkaat toivoivat ajankohtaisia pukuja lisää. Wedding Garagessa käy asiakkaita koko Suomen alueelta ja joskus kauempaakin. Suomineitojen pitää olla nopeita, sillä jo 18 maasta on morsiamia käynyt tekemässä meillä löytöjä edullisesti. Unelmasi ei ole liian kallis!”  

https://weddinggarage.fi/

Facebook

Instagram