Love me do Winter Fair 19.-20.1.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Valo Films


Valo Films on aurinkoinen kolmen siskoksen kuvaustiimi, joka tarjoaa valo- ja videokuvauspalveluita. Kuvaustilanteissa on tärkeää positiivisen ja kannustavan ilmapiirin luominen, jossa kuka tahansa voi tuntea olonsa tervetulleeksi. Jokainen ihminen on pohjimmiltaan kaunis ja tarkoituksena on rohkaista kaikkia loistamaan omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Miksi häävideo?

Häihin panostetaan paljon – paitsi aikaa ja rahaa, niin myös ihania unelmia, suuria tunteita ja idearikkaita ohjelmanumeroita. Itse hääpäivä kuitenkin voi olla nopeasti ohitse. Jopa vuosia kestänyt suunnittelu ja järjestely on yhdessä päivässä eletty. Häävideon (ja kuvien) avulla hääparille jää päivästä käteen muutakin, kuin hiljalleen hälveneä muisto. Ammattilaisen huolella suunnittelema, kuvaama ja editoima häävideo taltioi hääpäivän tunnelman elävästi, ja sen avulla on ihana palata tuohon suureen päivään yhä uudelleen. Pitkän häävideon lisäksi editoidaan hääpareillemme aina myös lyhyen häätrailerin, joka on yhteenveto päivän kohokohdista. Lyhyt video on mukava jakaa kaikille juhlavieraille ja ladata vaikka someen.

Miten häävideon kuvaus eroaa pelkästä valokuvauksesta?

Häävideon teossa kuvaajan on hallittava paitsi kuvallinen ilmaisu, myös äänen ja liikkeen elementit. Se tekee videokuvauksesta omalla tavallaan haastavaa, mutta samalla myös erittäin antoisaa – kuvaajillekin on mielenkiintoista kokea häävideon synty, onhan se vähän kuin pientä elokuvaa tekisi. Kun video editoidaan tarkoin valitun musiikin tahtiin, siitä tulee kaunis kokonaisuus, joka koskettaa sydämiä ja auttaa muistamaan, mikä elämässä on olennaista – rakkaus ja toisista välittäminen. Valo Films haluaa tehdä videoita, jotka tuovat paljon onnea ja iloa katsojilleen.

Puheet

Erityisen hienoja hetkiä häissä ovat usein tietyt puheet. Häissä ilmaistaan asioita, joita ei ehkä niin usein tule muuten sanottua. On ollut erityistä saada olla kuvaajana läsnä paikalla, kun ihmiset jakavat merkityksellisiä hetkiä. Valo Films taltioi puheet pienillä langattomilla mikrofoneilla, jolloin ääni kuuluu selkeästi ja puheita on mukava kuunnella vielä vuosienkin päästä.

Annan ja Juhon maalaisromanttiset häät

Keitä me olemme?

Olemme kolme siskosta, joille taide ja luonto ovat lähellä sydäntä. Yhteisen perheyrityksemme pääprojektina on kehittää väkivallatonta 3D seikkailupeliä nimeltä Padu, joka kertoo erään lampaan kasvutarinan (linkki: www.padu.fi). Lisäksi teemme hääkuvauksia ja yrityksille videoita. Asiakaspalvelusta ja kuvausprojekteista vastaa Ilona. Asta toimii valo- ja videokuvaajana, sekä hoitaa dronella ilmakuvaukset. Amanda toimii lisäkuvaajana, sekä videoiden editoijana. Häitä kuvaamme pääasiassa kahden hengen tiiminä.

Missä kuvaamme?

Olemme Etelä-Suomesta ja matkustamme kuvaamassa ympäri Suomea ja erityisen mieluusti myös ulkomaille. Peruskuvauspakettimme löytyvät nettisivuiltamme: www.häävideo.fi ja www.valofilms.fi . Lisäksi meille voi myös lähettää erityistoiveita ja tarjouspyynnön. Rakastamme tehdä tätä työtä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä! J Vastaamme mieluusti kaikenlaisiin kysymyksiin.

- Ilona, Asta ja Amanda, Valo Films

Löydät meidän myös somesta:
www.facebook.com/valofilmsfinland
instagram