Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Valo Films

Valo Films – häävideoiden taikaa

Valo Films on kolmen siskoksen yhteinen valo- ja videokuvausalan kuvaustiimi. "Meille videokuvaus on väline tuoda esiin elämän merkityksellisiä ilmiöitä: rakkautta, yhteenkuuluvuutta, huumoria… ja no, kaikenlaista aitoa ja kaunista" siskokset kertovat. Häiden videokuvaamisessa erityistä ovat ne ainutlaatuiset hetket ja tilanteet joita syntyy, kun hääparin läheiset ja sukulaiset ovat kokoontuneet juhlistamaan parin avioitumista. Näissä hetkissä usein koetaan koskettavia puheita, jotka todella kannattaa taltioida laadukkaasti. Yhteen päivään mahtuu paljon iloa ja valoa, ja on ihan fiksua purkittaa sitä syysiltoja varten.

Kuvassa vasemmalta: Valo Filmsin Asta, Ilona, Amanda

Se, että on löytänyt rinnalleen toisen, jonka kanssa haluaa elämänsä jakaa, on jotain todella kaunista. Silloin on syytäkin juhlaan! Ei ole mikään itsestäänselvyys, että kahden toistaan rakastavan tiet ovat kohdanneet - se on jotain hyvin arvokasta. "Myötäelämme hääparin rakkaustarinaa, ja saamme siitä paljon iloa itsekin ja intoa häävideoiden tekemiseen" Valo Filmsin siskokset jatkavat. 

Kuvassa: Hääparin kuvaus

Häävideo on paitsi ihana lahja itselle, niin myös mukava jakaa koko häiden juhlaväelle. Valo Films hääpaketteihin sisältyy niin pitkä dokumentaarinen häävideo, kuin myös lyhyt tunnelmallinen häätraileri. "Suunnittelemme jokaisen videon yksilöllisesti yhdessä hääparin kanssa".

Kuvassa: Ilona, joka kertoo mieluusti lisää häävideoista. Ota rohkeasti yhteyttä!