Love me do Autumn Fair 7.10.2017 - Kaapelitehdas Helsinki

Unohtumattomat häät Suomenlinnassa

Kiinan muuri, Suuri valliriutta, Akropolis, Galápagossaaret ja Suomenlinna. Unescon maailmanperintöluettelo yhdistää Suomen kansallisylpeyden satoihin muihin maailman kulttuuri- ja luonnonperintökohteisiin. Miltä tuntuisi juhlia tärkeintä päiväänsä Unescon maailmanperintökohteessa?

Suomenlinnassa järjestät ikimuistoiset häät vaikuttavassa juhlatilassa. Valittavanasi on neljä erilaista juhlatilaa, joilla kaikilla on ollut oma tärkeä roolinsa linnoituksen historiassa. Tenalji von Fersenin  korkea tiiliholvattu juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Venäläisellä kaudella luterilaisena kirkkona toimineen rakennuksen yläkerrassa sijaitsee kaunis ja suosittu Pirunkirkon juhlasali, jonka jykevä lankkulattia, seinämaalaukset ja holvikaaret luovat juhlaan tunnelmalliset puitteet. Linnoituksen entisen leipomon myllyn tiloihin kunnostettu raikkaan kaunis Myllysali hurmaa erikoisella akustiikallaan sekä kuivatelakalle avautuvalla suurella ikkunalla. Ruudin säilytystilana aiemmin toiminut Ruutikellari kätkee jykevien seiniensä sisään rauhallisen juhlatilan.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat vuokraa pelkän tilan varusteineen, asiakas saa itse valita haluamansa palveluntarjoajat. Tiloihin voi halutessaan tuoda myös omat ruoat ja juomat. Tilat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja ne soveltuvat hyvin sekä kesä- että talvikäyttöön. Suomenlinnaan on Kauppatorilta vain 15 minuutin matka lautalla ja kesäaikaan linnoitukseen pääsee myös vesibussilla. Lisätietoja saat Suomenlinnan kokous- ja juhlatilojen myyntipalvelusta.

Palautetta tiloissamme juhlineilta:

”Vietimme häitämme maaliskuussa 2015 ihanassa Pirunkirkon juhlasalissa. Tila oli kaunis ja tunnelmallinen, yhteistyö tilaa vuokraavan hoitokunnan kanssa oli erittäin sujuvaa ja juhlamme onnistuneet. Kätevää oli myös juhlasalin sijainti lähellä sekä lauttarantaa että Suomenlinnan kirkkoa.”

”Tenalji on upea, kaunis ja akustiikaltaan hyvä tila. Olimme varsin tyytyväisiä kaikin puolin.”

”Pidimme Ruutikellarissa 60 henkilön illallistilaisuuden, ja tila toimi loistavasti! Upea ja historiallinen paikka, josta kansainväliset vieraamme pitivät paljon.”

”Tenaille von Fersen is a beautiful space to hold a wedding-thank you!”

”Kaikki sujui loistavasti! Hääpäivämme oli paras päivä ikinä!”

”Palvelu toimii ja henkilökunta on varsin osaavaa ja ystävällistä!! Suosittelen jatkossa muillekin.”