Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Sydänkäpy

Sydänkäpy-hääpukuliike Turusta tulee ensimmäistä kertaa Helsingin Love me do messuille 6.10.2018!

Liike on erikoistunut Maggie Sotteron hääpukuihin ja omistaa Suomen parhaan valikoiman kyseisen merkin hääpukuja. Liike edustaa ainoana Suomessa Sotteron ylellistä Midgleyn mallistoa, joita on tulossa myös Helsingin messuille. Asiakkaita Sydänkäpyyn tulee jatkuvasti ympäri Suomen, ja toiveena olisi tavoittaa morsiamia, jotka vielä epäröivät Turkuun lähtemistä.

Messuille liike saa tehtaalta lainaan 10 kpl huikeita designer-malleja, mitä ei löydy edes liikkeen valikoimista. Mallisto on voittanut Englannissa Best Designer Collection palkinnon ja puku Allen voitti juuri Lontoossa palkinnon: Wedding Dress of the Year 2018! Allen on huikea tyllihelmainen hääpuku lyhyillä hihoilla, missä koko yläosa on täynnä Swarovskin kristalleja. Hääpukumuoti on tällä hetkellä ääripäästä toiseen. Samaan aikaan on muodissa henkäyksen keveät laskeutuvat hääpuvut, ja toisaalta isohelmaiset prinsessapuvut ovat suurempia kuin koskaan.

Sydänkävyn messuosastolla voi tehdä myös todellisia löytöjä. Mukana on tilausmallistosta poistuneita pukuja, mitkä myydään puoleen hintaan. Upeita hääpukuja (yksittäiskappaleita) todella houkuttelevaan hintaan. Etenkin morsiamet, jotka ovat Swarovskin kristallien kimalluksen perään, voivat löytää unelmapukunsa edullisesti. Mukaan tulevat hääpuvut esitellään Sydänkävyn Facebook -sivuilla paria viikkoa ennen messuja, joita kannattaa käydä vilkaisemassa ennakkoon.

Messuosastolta löytyy pieni sovituskoppi, jos innostuu jo messuilla sovittamaan. Nämä yksittäiskappaleet myydään halutessa, vaikka heti mukaan. Maksu suoritetaan joko käteisellä, tai siirtämällä rahat nettipankin kautta. Maksupäätte on valitettavasti liikkeessä käytössä.

Tervetuloa tutustumaan Sydänkäpy-liikkeen hääpukuihin,

Pirjo

www.morsiuspuvutsydankapy.fi
www.facebook.com