Love me do January Fair 20.-21.1.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Strömma

Hääjuhlat saaristossa


Räätälöidyt juhlat elämäsi tärkeimpään päivään
Strömman saaristolaivat taipuvat moneen tarpeeseen; suurimmalla laivalla voit järjestää tasokkaat juhlat jopa yli 100 hengelle, pienemmällä puualuksella on mahdollista juhlia rennommissa merkeissä. Hääjuhlat laivalla voidaan suunnitella täysin tarpeittesi mukaan niin risteilyn keston, reitin kuin tarjoilunkin suhteen.
Merelliset häät ovat takuulla ikimuistoiset. Maisemat vaihtuvat toinen toistaan kauniimmaksi ja reitti voidaan räätälöidä hääparin toiveitten mukaan. Helsingin saaristo tarjoaa lukuisia upeita saarikohteita nähtäväksi ja koettavaksi. Hääjuhlan voi järjestää kokonaisuudessaan merellä tai vaihtoehtoisesti laivaa voidaan käyttää siirtokuljetuksiin hääjuhlapaikalle, esimerkiksi Helsingin edustan saariravintoloihin.
 

Jätä tarjoilut ammattilaisten huoleksi
Laadukas cateringpalvelu loihtii juhlaherkut valitsemanne hääteeman mukaisesti. Perinteinen saaristolaismenu sopii hyvin merellisiin häihin, mutta myös erilaiset teemamenut ovat mahdollisia toteuttaa. Strömma suosii luomu- ja lähiruokaa ja laivoilla tarjotaan vain kestävästi tuotettua kalaa ja MSC-sertifioituja raaka-aineita. Strömma noudattaa WWF:n kalalistan suosituksia eikä tarjoile uhanalaisia lajeja osana laivamenuja.
 

Saaristolaivat moneen tarpeeseen
Strömman lippulaiva, ravintolalaiva M/S Aava on tyylikäs ja tunnelmallinen 60-luvun saaristolaisalus, joka on remontoitu täysin vuonna 2014. Koko laivassa on à la carte -valmius yli 100 hengen tilaisuuksiin. Pöydät ja tuolit ovat liikuteltavissa haluttuun järjestykseen, ja laivan viihtyisästä keulabaarista saa tarvittaessa lisää vauhtia juhliin.
Pienempiin juhliin sopii perinteikäs ja romanttinen puulaiva. Suositut puualukset M/S Victoria ja M/S Julia ovat molemmat erinomaisia valintoja intiimeihin hääjuhliin saaristossa. M/S Julialle on mahdollista tuoda omat tarjoilut.
 

Tarvitsetko kuljetusta häävieraille?
Strömman kautta hoituvat kuljetukset niin maalla kuin merellä! Käytössä on laivojen lisäksi laaja valikoima autoja, minibusseja sekä erilaisia isompia busseja. Strömma noutaa tarvittaessa häävieraasi ja kuljettaa heidät juhlapaikalle tai laivan lähtösatamaan.
 

Strömma on matkailupalveluiden ammattilainen
Strömma Finland tuottaa tekemistä, elämyksiä ja viihdettä vapaa-aikaan, tapahtumiin ja kokouksiin Helsingissä. Kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä ovat toiminnan keskeinen painopiste. Strömma Finland myös julkaisee Helsinki This Week - kaupunkiopasta. Helsinki Card -kaupunkikortti avaa ovet tärkeimpiin nähtävyyksiin, antaa rajoittamattoman matkustusoikeuden joukkoliikennevälineissä ja sisältää lukuisia muita etuja.
Strömma Finland on osa Strömma-ryhmää, joka toimii myös Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Oslossa, Stavangerissa, Bergenissä, Geirangerissa, Ålesundissa, Amsterdamissa ja Utrechtissa.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi hääjuhlat!
Ota yhteyttä myyntipalveluun puh. (09) 2288 1222 tai sales@stromma.fi

www.stromma.fi
Facebook
Instagram