Love me do Autumn Fair 7.10.2017 - Kaapelitehdas Helsinki

Somistevuokraamosta juhlien koko kirjo

Somistevuokraamon sloganina on: "älä osta yhdeksi päiväksi sitä, minkä voit vuokrata edullisesti" ja se kertookin muutamalla sanalla liikeideamme ydinajatuksen. Juhliin tarvitaan usein paljon somisteita, joiden hankinta yhden päivän käyttöä ajatellen ei ole taloudellisesti kannattavaa jos saman tuotteen voi vuokrata. Samalla säästyy aikaa ja vaivaa. Harvalla on käyttöä kymmenille vaaseille, sadoille tuikkukupeille ja laatikollisille muita juhlasomisteita juhlien jälkeen.

Somistevuokraamo on Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.comin palvelu ja Suomen ensimmäinen juhlasomisteisiin erikoistunut vuokraamo. Valikoimastamme löytyy juuri kaikkea sitä ihanaa vintagesomisteista hattarakoneisiin, joilla luodaan hurmaavat juhlat. Sydämiämme lähellä on erityisesti kaikki rustiikkinen, vintage ja retro, mutta yhtälailla luomme innoissamme 'pinkkejä unelmia' tai minimalistisen näyttäviä kokonaisuuksia. 

Somistevuokrauksen lisäksi suunnittelemme, ideoimme ja somistamme juhlia ja tapahtumia perhejuhlista TV-ohjelmiin. Koska myös valmistamme ja tuunaamme somisteita, puoleemme voi huoleti kääntyä erikoisempienkin toiveiden kanssa! Teemajuhlat, steampunk, romanttiset, retrohenkiset, utopistiset ja minimalistiset – kaikki kutsukorteista kattosomisteisiin onnistuu meillä! 

Tule ihailemaan suloisia ja uusimpia tuotteitamme Love me do -häämessuille!

Ei sillä niin väliä missä olet!

Iso osa tuotteistamme liikkuu Matkahuollon kyydillä minne tahansa Suomeen. Ihan kaikkia tuotteitamme - lähinnä lasitavaraa - emme tällä hetkellä lähetä pakettipostina, mutta Etelä-Suomen, Varsinais-Suomen ja Pohjanmaan asiakkailla on mahdollisuus noutaa sopimuksesta tuotteitamme omalta alueeltaan ellei Matkahuoltotoimitus ole mahdollinen. Turun seudulla ja Pohjanmaan Alavieskan lähiseuduilla juhliaan viettäville tuotteita voi myös toimittaa suoraan juhlapaikalle tuotuna. Parannamme tätä osaa palvelustamme jatkuvasti. Kun talven pimeät illat saapuvat, yritämme nikkaroida myös herkemmin rikkoutuville tuotteille sellaiset kuljetuslaatikot ja suojat, että niitä uskaltaa laittaa kuljetettavaksi muidenkin käsissä.

Tervetuloa juhlasomisteiden hurmaavaan maailmaan! Tavataan Love me do -häätapahtumassa!

www.somistevuokraamo.fi