Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Somistevuokraamo

Suomen ensimmäinen juhlasomisteisiin erikoistunut vuokraamo on jälleen mukana Love me do:n hurmaavan erilaisessa häätapahtumassa. Tällä kertaa Somistevuokraamo tarjoilee messukävijöille mahdollisuuden tutustua joihinkin valikoiman uutuustuotteisiin sekä poistuvien tuotteiden loppuunmyynnin jossa nopeat syövät hitaat! Tarjolla on rajallinen määrä myytäviä, vuokravalikoimasta poistuvia somisteita päivän nopeimmille asiakkaille! Kaikki tuotteet ovat siistejä ja ehjiä. Tule siis ajoissa ja osta parhaat päältä!Poistuvista tuotteista löytyy mm. joustavia tuolihuppuja, jotka soveltuvat myös ns. kuppituoleille, suloisia pallovalosarjoja, puulaatikoita, kristallipallokynttilänjalkoja, maalaisromanttisia aterinpusseja ja tuikkukuppeja, paljettikaitaliinoja, kruunulyhtyjä ja somistekukkia, kuten näyttäviä metrin mittaisia orkideaoksia.

Poistomyynti on myös postimyyynti!

Ihan kaikkia poistuvia tuotteita ei tuoda messuille, mutta niitä voi tilata jo tässä vaiheessa toimitusmyyntinä. Tällaisia tuotteita ovat mm. valikoimasta poistuvat kangaslautasliinat, kaitaliinat ja tyllipompomit. Katso tuotteet täältä.Poistomyyntituotteet ovat käytettyjä (ellei toisin mainita), mutta siistejä ja käyttökelpoisia. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

HUOM! Messujen poistomyyntituotteita myydään VAIN messuilla (ei toimitusmyyntinä) ja kotisivuillamme mainittavia kangastuotteita VAIN toimituksella ja noutona suoraan varastolta. Messuilla tuotteita voi maksaa VAIN käteisellä. Olethan siis ajoissa ja varaa mukaan käteistä! Löydät meidät aivan messuhallin päästä, ikkunarivin viimeiseltä paikalta 171.

Uutta

Tule ihastelemaan myös uusimpia vuokratuotteitamme, kuten uusia valosarjoja, isoja valokirjaimia, sulkia ja kylttejä! Messuilla nähdään!Somistevuokraamo
www.somistevuokraamo.fi