Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Script Creative

Script Creative on mukana Love Me Do -messuilla toista kertaa

Script Creative on tapahtumatuottaja, visuaalinen suunnittelija Aini Mäensivun perustama moderniin kalligrafiaan keskittynyt studio, jossa Aini suunnittelee persoonallisia ja tyylikkäitä hääkutsuja, paperitarvikkeita ja hääpäivän koristeita.

“Minulla on kutsuja suunnitellessani omalaatuinen tyyli, joka on värikkäämpi ja kiinnostavampi kuin ehkä perinteinen skandinaavisen kevyt visuaalisuus. Samalla pidän kuitenkin selkeästä, minimalistisesta muotokielestä. Näistä elementeistä syntyvä kokonaisuus on yksilöllinen, raikas, kaunis ja cool”

Syksyn Love Me Do -messuilla yleisö ja hääbloggaajat ihastelivat kutsujen persoonallista maailmaa, ja nyt Aini on kutsujensa kanssa messuilla jo toista kertaa. “Tunnelma messuilla oli aivan mahtava”

Yksittäisten kutsujen lisäksi Ainilta kysytään yhä enemmän kokonaisvaltaisempaa visuaalista ilmettä kaikille häihin liittyville paperitarvikkeille - ja tätä kautta myös koko hääpäivään. Tämä sopii Ainille hyvin - hän on koulutukseltaan tapahtumatuottaja, ja on suunnitellut kymmeniä, ellei satoja häitä ja tapahtumia, sekä Suomessa että aiemmassa kotikaupungissaan Lontoossa.

“En halua rajoittaa tarjoamaani pelkkiin kutsuihin, vaan otan mielelläni koppia asiakkaan häiden visuaalisen ilmeen luomisesta. Rakastan ideoida ja minusta on ihanaa realisoida asiakkaan ajatukset ja toiveet toteutettaviksi kokonaisuuksiksi.”

Ainin löytää messuilla Script Creativen ständiltä 150
Hääkalligrafia-workshop Love Me Do -messuilla lauantaina 13:30-14:00 ja sunnuntaina 11:45-12:15

www.scriptcreative.fi
Facebook
Instagram