Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Naistaivas

Naistaivas Oy on vuonna 2012 perustettu yksityinen maahantuontiyritys, joka toimittaa laadukkaita ihonhoitotuotteita apteekkeihin ja päivittäistavarataloihin. Kokoelma sisältää parhaimpia ja puhtaimpia ainesosia, jotka takaavat sinulle pitkän elämän hyvinvoivana ja onnellisena.

"Herätämme aistisi luonnollisella elämyksellä, millaista et ole ikinä kokenut. Tavoitteemme ja intohimomme on antaa sinulle parasta mahdollista. Meillä on vahva side onnellisuuden ja hyvinvoivan olon välillä, kun henkilö tuntee itsensä hyvinvoivaksi, on maailmakin onnellinen paikka. Kannustamme kehitykseen ja teemme kaiken täydellä sydämellä. Missio on saada ihmiset onnellisiksi, hyvävointisiksi ja tuntemaan itsensä kauniiksi. Olemme edelläkävijä, ole sinäkin."

Gaya Mineraalimeikit ovat 100% on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista ja kaikki meikkituotteemme ovat kemikaali,- parabeeni & tuoksuvapaita sekä rikastettuja luonnollisilla aineososilla, jotka hoitavat ja ravitsevat myös herkimmänkin ihon.

-417 Kauneus, jonka voit aistia

on korkealaatuinen dermokosmetiikkabrändi, joka tarjoaa eri tuotelinjoja ihonhoitotuotteista, jotka perustuvat luonnollisiin & aktiivisiin mineraaleihin maailma matalimmasta paikasta -417m. merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä. Tuotteet perustuvat yli 40 mineraaliyhdisteeseen ja antavat välittömiä tuloksia, jotka voit nähdä, tuntea, koskettaa ja tuoksuttaa.

Naistaivaan osastolle pääset kokeilemaan, maksuttomia pikameikkauksia & suolahoitoja käsiin. Luvassa myös huikeita henkeäsalpaavia tarjouksia!