Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Miesten Pukuhuone

Tyylikäs, täyden palvelun juhlapukuliike miehille tarjoaa klassisten juhlapukujen lisäksi myös rohkeampia vaihtoehtoja.

THE STORE

Miesten Pukuhuone on vaatehtimo miehille. Ideana on tarjota tyylikkäitä ja laadukkaita pukuja huippupalvelulla ja asiantuntemuksella juhliin ja rennompiinkin tilaisuuksiin. Asustevalikoimasta löytyy kengät, paidat, solmiot jotta voit luottaa että näytät parhaimmaltasi tärkeissä tilaisuuksissasi.

Miesten Pukuhuone on palveluksessasi kun haluat ostaa tai vuokrata laadukkaan, hyvin istuvan puvun. Modernia tyylikkyyttä perinteitä kunnioittaen, vuodesta 2001 lähtien. Valikoimissa on klassiset frakit, saketit, smokit ja tummat puvut. Lisäksi löytyy moderneja ja epämuodollisempia asuja kuten bonjour pukuja eri värisenä ja eri kuoseissa. Myyntimallistossa on pukuja niin juhlaan kuin business pukeutumiseenkin. Miesten Pukuhuoneen edustamia pukuvalmistajia ovat mm. Cavaliere, Enzo Romano, KC Kaleva, Tailor.se

 

Vuokraamo

Vuokraamalla puvun voit valita juhliisi erikoisemman ja juhlavamman puvun: klassisen frakin, saketin, smokin tai vaikka modernin kiiltävän slim fit- puvun huolettomana puvun jatkokäytöstä. Lisäksi pakettiin kuuluvat kaikki kengistä kalvosinnappeihin ja mitoille tehtynä. Miesten Pukuhuoneelta voit myös vuokrata puvun asusteineen. Valikoimissamme ovat klassiset frakit, saketit, smokit ja tummat puvut. Lisäksi löytyy moderneja ja epämuodollisempia asuja kuten bonjour-pukuja eri värisenä ja eri kuoseissa.

Mittatilauspalvelu ja  korjausompelimo

Mittapuku on asiakkaan mittojen ja mieltymysten mukaan yksittäiskappaleena tehtaalla valmistettu puku. Tuloksena yksilöllinen, täydellisesti istuva puku. Korjausompelimo muokkaa pukusi istuvaksi ja oikean mittaiseksi. Miesten Pukuhuoneelta löydät myös asusteet!

  

YOU ARE INVITED…

Ajanvaraus 24/7 - Olet tervetullut tottakai ilmankin ajanvarausta mutta ajan varaamalla varmistat että pääset jonottamatta sovitukseen.

Uudenmaankatu 8-10, 05800 Hyvinkää
Puh. 019 419 010 ja 040 550 2462
info@miestenpukuhuone.fi
Avoinna:
ma-pe 10-18
la 10-14
www.miestenpukuhuone.fi