Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Meslewi

Morsian kuin prinsessa

Meslewin mallistosta löydät niin pitkät kuin lyhyet morsiuspuvut valkoisen eri sävyissä. Kauniilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla täydennät kokonaisuuden.

Morsiamen tulee saada hehkua suurena päivänään. Puhtaan valkoinen morsiuspuku kirkastaa ihoa sekä poistaa punaisuutta ja keltaisuutta, varjoja ja laikukkuutta. Ihoon sivelty hienokiteinen hopea- tai kultahohdehile viimeistelee selän, kädet ja decolte´n ja antaa keijupölymäisen viimeistelyn.

Luunvalkoinen morsiuspuku on suuresta suosiosta huolimatta puhtaanvalkoista pukua vaativampi ja haastavampi niin ihon kuin asukokonaisuuden kannalta. Jos morsiuspukuvalinta on luunvalkoinen, kannattaa myös sulhasen paidan väriksi valita sama sävy.

Huntu kehystää morsiamen kuten paspatur´ taulun

Valokuvissa huntu pysäyttää valon morsiameen samalla valaisten ja luoden kaunista utuisuutta. Pitkän hunnun vertikaalisista ja pitkistä laskoksista tulee jatkuvuutta, ja se sitoo kokonaisuuden hienosti yhteen.

Hunnun reunoiksi voi valita paitsi satiininauhan myös pitsin tai helmikirjailun – optisesti kokonaisuus on suurempi, jos hunnussa on epätasainen reuna. Joskus ei reunaa ollenkaan, voi olla sopiva valinta.

Tiarat, hiuskoristeet ja korut sekä muut kauniit yksityiskohdat

Kauniit yksityiskohdat, kuten tiarat, hiuskoristeet, pinnit, kukat hiuksissa ja korut kaulalla ja korvissa, tulevat parhaiten esiin, kun niitä on sopivassa suhteessa. Tärkeää on tarkastella kokonaisuutta. Itsekin kannattaa miettiä, mikä osa asusta ja asusteista näkyy pöydässä istuessa tai parin kanssa tanssiessa.

Liialliset korut ja koristeet tai decolte´n alueelle tuodut olkaimet ja muut yksityiskohdat puvun kankaasta eivät kevennä tai sironna, vaan yleensä kasvattavat ja korostavat – muutamia poikkeuksia (alaspäin laskeva hartialinja tai niskaan nouseva korkea kohta) lukuun ottamatta. Suuret korvakorut ovat usein riittävä asuste kauniin kampauksen kanssa. Upea meikki kruunaa kaiken.

Saat asiantuntijan neuvoja

Entä tiara silmälasien kanssa? Kaulakoru katkaisemassa linjaa? – Pyydä asiantuntijalta apua. Niin morsiuspukukokonaisuuden valinnassa kuin korujen ja yksityiskohtien käyttämisessä on hyvä kuunnella asiantuntijaa, jolla on näkemystä ja kokemusta; kokonaisuus huomioiden saadaan persoonallisuutesi esille kauniisti suurena juhlapäivänäsi. Kukapa meistä ei haluaisi olla kaikkein kauneimmillaan juhlissa!