Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Manschett - Miehen tyylimaailma

Manschett tarjoaa kaiken miehen yksilölliseen pukeutumiseen.

Muotinäytöksessäkin loistaneet Manschettin puvut tarjoavat uusinta muotia miesten ainutlaatuiselle tyylikkäälle pukeutumiselle.

Asiakkaiden keskuudessa suuren suosion saanutta Manschettia kuvaillaan:

"Loistavaa asiakaspalvelua, mielettömän tyylikkäitä vaatteita. Saatiin hyvää neuvontaa, ideoita ja yleisesti ottaen asiakaspalvelua joka erottuu positiivisuudellaan ja avuliaisuudellaan. Varmasti tulee käytyä uudestaan, toivottavasti mahdollisimman pian! Olisipa tällaisia liikkeitä ja tällaista palvelua enemmän."

"Tyylikkäitä vaatteita ja asusteita miehille. Löytyi meidän kuuskymppisellekkin uutta ilmettä asiantuntevalla otteella, mutta etenkin nuoremmille tyylistä tarkoille miehille (ja heidän vaimoilleen/tyttöystäville) taatusti tutustumisen arvoinen paikka! Palvelu ihan huippu hyvää, ja hinta/laatusuhde varmasti kohdillaan, suosittelen" 

Puku, kauluspaita, kravatti tai rusetti, taskuliina & kalvosinnapit; valitsit mitä tahansa, tulet näyttämään upealta näiden asiantuntijoiden käsissä

Manschettin Facebook-sivu ja Instagram-tili on hetki sitten avattu, käy tsekkaamassa heidän upea valikoimansa! Löydät värikkäitä ja trendikkäitä asusteita miehille, joista voit valita itsellesi tai rakkaallesi joko rohkean tai klassisen vaihtoehdon.

Psst. Heidän verkkosivutkin ovat pikkuhiljaa aukeamassa, stay tuned!