Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Luomuviinit.fi


Luomuviinit.fi on luomu-, alku- ja biodynaamisten viinien verkkokauppa ja asiantuntija. Keskitymme yksinomaan viineihin, joiden koko tuotantoprosessi on niin luonnollinen ja puhdas kuin mahdollista. Myymme ainoastaan viinejä, joita myös itse juomme, ja jo monta vuotta luomuun ja ruoan puhtauteen kiinnostuneina olemmekin aika tarkkoja siitä mitä suuhumme laitamme.

Emme halua myydä massoille tuotettuja homogeenisiä viinejä ilman persoonallisuutta, vaan keskitymme pienempiin eurooppalaisiin tiloihin, joissa tehdään sydämellä laadukkaita, aitoja ja omaperäisiä viinejä. Valitsemamme tuottajat ovat myös hyviä tyyppejä, joihin voimme luottaa, ja joiden kanssa synkkaa hyvin. Lisäksi meille on hyvin tärkeää, että viini on valmistettu luontoa kunnioittaen ja ettei valmistusprosessissa mielellään käytetä mitään muita lisäaineita kuin sulfiitteja. Meille onkin tullut tavaksi käydä tiloilla tervehtimässä viinintekijää ja henkilökuntaa sekä tutustumassa tuotantoon, jotta voimme hyvällä omatunnolla myydä ja juoda tuottajan viinejä.

Luonnonmukaisessa viininviljelyssä tuotetaan puhtaita ja aitoja rypäleitä kunnioittaen maaperää, ympäristöä ja luontoa. Luomuviljelyssä ei käytetä keinolannoitteita tai synteettisiä kemikaaleja, vaan maaperää hoidetaan luonnonmukaisesti niin, että se pysyy terveenä, tasapainossa ja hedelmällisenä. Lisäksi pyritään säilyttämään tai jopa lisäämään kasvien ja eläinten monimuotoisuutta.

Verkkokaupastamme löytyy paljon erityylisiä ja eri budjetteihin sopivia viinejä. Koska viiniä on mielestämme paljon mukavampi juoda, jos tietää kuka sen on valmistanut, pyrimme kaupassamme kertomaan viineistä ja niiden tuottajista niin paljon kuin mahdollista. Jokaiselle viinille on myös merkitty sokeri-, happo-, ja sulfiittipitoisuudet, onko se on valmistettu biodynaamisesti ja minkä ruokien kanssa se sopii. Kaikki viinimme sopivat vegaaneille.

Jos tietää mitä haluaa, voi tilauksen tehdä itse helposti verkkokaupassa. Jos kyseessä on vaikkapa suuret juhlat, voi meiltä ennen tilausta pyytää myös tarjousta. Sen yhteyteen voidaan myös järjestää tapaaminen, missä yhdessä maistelemme ja valitsemme juuri kyseisiin juhliin oikeat viinit, huomioon ottaen menun ja tyylin. Suurta päivää on mukava juhlistaa laadukkailla ja kiehtovilla viineillä, ja siksi monet päätyvät tilaamaan viinejämme tärkeisiin tilaisuuksiin, kuten häihin.

Viinit saa kätevästi toimitettuina kotiin, lähimpään postiin tai suoraan mahdolliselle juhlapaikalle. Vaihtoehtoisesti viinit voi itse noutaa päävarastoltamme, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Tallinnasta.

Luomuviinit.fi-verkkokauppaa pyörittää The Green Hatch, joka on palvellut luomuviinien ystäviä jo vuodesta 2011. Verkkokauppamyynnin lisäksi palveluihimme kuuluvat maistelutilaisuudet, luomuviiniluennot, cateringtilaisuuksiin osallistuminen ja ravintolamyynti.

Nähdään messuilla – Osasto 133!

- Luomuviinit.fi-tiimi Anna & Mikael

www.luomuviinit.fi
facebook
instagram
thegreenhatch