Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Kuninkaan Lohet

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet, Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano

Elämä koostuu monista tarinoista ja parhaimmillaan kaksi tarinaa kohtaavat yhdeksi yhteiseksi matkaksi. Häät ovat yksi elämänne ikimuistoisimmista tapahtumista, jossa hienolla tavalla yhteistä tarinaanne juhlistetaan tärkeimpien läheistenne seurassa. Häät ovat Teidän juhlanne ja tärkeintä onkin tehdä juhlistanne juuri Teidän tarinanne näköiset. Kuninkaan Lohissa tarinat ja kokonaisvaltaisien elämysten tarjoaminen Vanhan Viilatehtaan koskimiljöössä tai Kartanon kristallikruunujen loisteessa, hyvän ruuan ja loistavan palvelun keinoin, ovat kunnia-asioita!

Idyllistä Kartanotunnelmaa vehreässä maalaismaisemassa.

Kuninkaan Kartanon ihastuttava kustavilainen kartanotunnelma luo upeat puitteet häiden järjestämiseen. Kartanon kristallikruunuiset kabinetit luovat juhlavan tunnelman ja vaaleasävyiset ja valoisat kabinetit ihastuttavat tunnelmallaan. Kuninkaan Kartanolla on käytettävissä viisi erikokoista juhlakabinettia, sekä tilaussauna yläkerrassa.

Tunnelmallinen tehdasrakennus aivan Vantaankosken kuohujen äärellä!

Dahlforsin Viilatehtaassa taottiin viiloja 1960 – luvulle saakka ja tämä upea, kunnostettu tehdassali toimii tyylikkäänä tilana monen tyylisiin hääjuhliin. Vanhan Viilatehtaan jylhissä kivi- ja tiiliseinäisissä tiloissa voit aistia historian havinaa vielä nykypäivinä sekä nauttia Vantaankosken kuohuista terassilla, aivan joen äärellä. Vanhan Viilatehtaan yläkerran tiloista löytyvät myös ainutlaatuinen, puulämmitteinen sauna sekä laavakivikiukain varustettu sähkösauna.

Minkälaiset häät Teille saisi olla?www.kuninkaanlohet.com
facebook
instagram