Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Kook Management

Klassisesta juhlasta hetken biiseihin -
KOOK tarjoaa perinteen lisäksi uusia näkökulmia

Juhliin kannattaa panostaa aina. KOOK tuo juhliisi fiilistä - ripauksen maustetta, joka muistetaan. Elämyksiä klassisen- tai iskelmämusiikin kautta esiintyvien ammattilaisen toimesta. Ohjelmistoon kuuluu yleisön tuntemat klassiset toivekappaleet sekä iskelmäkappaleet ennen ja nyt. Kaikki KOOKin taiteilijat ovat kokeneita esiintyjiä yksityistilaisuuksissa, kuten hääjuhlissa ja syntymäpäivillä sekä yritystilaisuuksissa.

Tervetuloa Kook Managementin osastolle Love Me Do -messuille tapaamaan esiintyjiä ja tutustumaan harppuun, osasto 80. Tule myös kuuntelemaan harppuesityksiä Merikaapelinhallin pikkulavalle!

Klassisesta harppuryhmästä löytyy aina uutta

Kook Management haluaa tarjota asiakkailleen uniikkeja esityspalveluita, jotka soveltuvat asiakkaan tapahtuman henkeen, ajankohtaan ja toiveisiin. "Esiinnymme polttareissa, vihkitilaisuuksissa, häätapahtumissa, syntymäpäivillä, jne. Sovimme ohjelmamestarin kanssa oikeasta hetkestä esimerkiksi vihkitilaisuuden aikana, hääparia hääkuvauksesta odotettaessa, taustamusiikkina ruokailun yhteydessä, salonkikonsertissa tai vaikkapa puutarhakonserttissa" kertoo Kook Management.

Harppumusiikin suosio on ollut hääjuhlissa nousussa. KOOKin harpistit käyvät vihkitilaisuuksissa ja hääjuhlissa soittamassa esimerkiksi Ed Sheeranin, Adelen ja Metallican kappaleita ja loihtivat triossaan lumoavia hetkiä yhdessä niin Abban kuin Mozartin kanssa.

Laululahja muistetaan ikuisesti!

Aineettoman lahjan antaminen muistetaan ikuisesti. Laululahja on palvelu, jossa lahjan saajalle tehdään biisi asiakkaan omasta aiheesta. Laululahjan aihe voi olla esimerkiksi rakkaudesta, elämän tapahtumiseta, kaipuusta, läheisyydestä, tapaamisesta tai merkittävästä hetkestä.

Anna oikea lahja - häälaululahja

Uusi laulu eli kappale eli biisi häälahjaksi tai hääpäivä-lahjaksi. Hääparille tehty laululahja on erityinen ja ainutkertainen lahja. Se on ylistys rakkaudelle ja onnenliitolle. Juuri tälle hääparille. Tässä esimerkki häälaululahjan tekoprosessista: Ystävät ja läheiset henkilöt voivat antaa pohjatietoja, esimerkiksi missä pari tapasi, mikä on heidän “omajuttu” ja heidän yhteisen elämänsä salaisuus ja voima.

Laululahjassa sanojen ja sävelen hyvä liitto toteutuu vahvasti ja kauniisti. Laululahja osoittaa antajiensa rakkauden ja välittämisen hääparia kohtaan.
Laululahja on aineeton ja ainutkertainen lahja. Lahja, joka kantaa ja soi mittaamattoman pitkään. Laululahja sisältää sanoituksen ja sävellyksen sekä demon eli äänitteen kappaleesta. Laululahja on aineeton ja uniikki lahja. Laululahja tehdään aina mittatilaustyönä.


Hetken biisejä juhliisi -ohjelmanumero

Hetken biisejä on hulvaton ja uniikki improvisoitu biisiesitys musaimproteatterin hengessä. Laulut tehdään tässä hetkessä yleisön edessä. Lauluntekijäammattilaiset pyytävät yleisöltä laulujen nimiä ja aiheita sekä musatyylilajeja. Jokainen esitys on ainutlaatuinen – se esitetään ensimmäistä ja viimeistä kertaa juuri teille, juuri tässä hetkessä. Käsikirjoitusta ei ole. Lauluntekijä ja muusikko-biisintekijä esittävät laulut improvisoiden. Discosta valssiin – humpasta lattariin – tangosta rockiin.
Laulusaaren hetkenbiisejä leipovat asiakkaiden juhliin näyttelijä-lauluntekijä Neiti Ö – Nina Erjossaari ja muusikko-biisintekijä Petri Haapasalo. Esitykset huomioi yleisön, teemat ja paikallisuuden.


How KOOK is that!

Kook Management syntyi innostuksesta luovien alojen hyödyntämiseen entistä laajemmin. KOOK haluaa tarjota asiakkailleen kokemuksia ja elämyksiä yhdessä loistavien taiteilijoiden kanssa. "Toimimme agentuurina, joka palvelee asiakkaitaan löytämään sen parhaan luovan alan osaajan oikeaan tarpeeseen. Uskomme erilaisuuteen ja erottuvan viestin mahdollisuuksiin. Manageroimme taiteilijoita, orkestereita, luovien alojen ammattilaisia aktiivisesti."

Tule tutustumaan palveluihimme.

Facebook

Instagram

Sähköposti: asiakaspalvelu@kookmanagement.fi