Love me do January Fair 20.-21.1.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Juhlapalvelu Kinkerikokit

Juhlapalvelu Kinkerikokit on espoolainen pitopalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Nimi Kinkerikokit juontaa nykyisen emännän isän kotitalosta, jossa suvun naiset valmistivat yhdessä ruuat ja leivonnaiset (kaikkea kahreksaa lajia) Kinkereille, joita Nummi-Pusulan kylissä järjestettiin aika-ajoin. Kinkerikokkeja luotsaa emäntänä Tuija Silvennoinen ja tyttärensä Niina Silvennoinen, molemmat ruoka-alan ammattilaisia.  

Kinkerikokeilta löytyy monet herkut, paljon ruokavaihtoehtoja ja kakkuvaihtoehtoja kaikkiin juhliin. Asiakas valitsee itse menun mielensä mukaan. Joillekin se tarkoittaa kasvisruokaa, joillekin erityisruokavalioita (gluteenitonta, laktoositonta, maidotonta, vegaani-ruokaa ja leivonnaisia), mutta monelle sellaista ruokaa, josta kaikki vieraat löytävät itselleen sopivaa syötävää.

"Aloitin ruoka-alan yrittäjänä 1981 ja pitopalvelua olemme tehneet 1993 alkaen. Henkilökunta palvelee pitkällä kokemuksella ja ystävällisyydellä sekä ahkeruudella. Hyvin suunniteltu tarjouspakettimme pitää kaiken toivomanne sisällään ja helpottaa asiakkaan järjestelyjä. Toteutamme ohjeiden mukaan hääparin toiveita etukäteen kirjatun suunnittelun mukaan. Tarkoitus on, että jokaisella on omannäköisensä juhlat. Mottomme olenkin kirjoittanut aikoinaan runon muotoon: Juhla jokainen, on ainutkertainen ja onnistunut juhla on ilo yhteinen."

www.kinkerikokit.net
Kinkerikokit Love me do:ssa  7.10.2017 messupaikalla 91, tervetuloa!