Love me do January Fair 20.-21.1.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Ilmatar Corsetry & Couture

Ilmatar Corsetry & Couture on hää- ja juhlapukeutumisen uusi tulokas, joka pukee asiakkaansa upeasti ja yksilöllisesti mittojen mukaan. Ilmattaren Katariinan suunnittelemat hääpuvut, juhla- ja esiintymisasut ovat näyttäviä, vintage-henkisiä, sekä hyvin tekijänsä tunnistavia, mystisiä kaunottaria. Luvassa on vanhan ajan glamouria, hurjia kurveja, keijumaista herkkyyttä sekä uniikkeja yksityiskohtia.

Morsiuspuvun teettäminen Ilmattarella on upea kokemus. Ateljeessa toteutetaan rohkeasti ja varmasti unelmapuku, joka heijastelee asiakkaan mieltymyksiä, luonnetta, ja omaa persoonallista tyyliä. Erilaisia vaihtoehtoja käydään läpi kuvin, luonnoksin ja materiaaleja tutkimalla. Huolellisen suunnittelun, tarkan sovittamisen ja taitavan toteutuksen myötä syntyy ainutlaatuinen design, joka istuu ihanasti!

Ilmattaren ateljeella hoituvat mittatilaustöiden lisäksi myös juhla- ja morsiuspukujen vaativatkin muutostyöt, sekä pukujen ja asusteiden koristelutyöt. Designer Katariina Tuttavainen toteuttaa mielellään myös esimerkiksi erikoiset hunnut, kehokorut ja muut puvun lisukkeet. Ilmattaren ateljeesta tai verkkokaupasta hankit juhla-asusi tyyliin sopivat asusteet, laukut ja korut.

Ilmattaren ateljeelta voit tilata myös unelmiesi korsetin puvun alle, päälle tai mittatilauspukuun sisäänrakennettuna. Korsetin hankintaan voi olla monia syitä. Tavallisesti korsetti hankitaan korostamaan ja muotoilemaan vartalon kaaria ja osaksi persoonallista pukeutumistyyliä. Hyvin istuvalla korsetilla voidaan muokata kehon siluettia, mutta voidaan myös tukea selkää, rintoja ja vatsaa, helpottaa selkävaivoja ja parantaa ryhtiä. Korsetteja valmistetaan kaiken ikäisille ihmisille ja hyvinkin erilaisille vartalotyypeille. Huolellisella kaavoituksella ja sovituksella toteutetaan asiakkaan toiveita täydellisesti vastaava korsetti.