Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Häät-lehti | Häät.fi

Häät-lehti ja Häät.fi auttavat verrattomien häiden suunnittelussa

Aloita häiden suunnittelu nyt, Häät-lehti ja Häät.fi tarjoavat äärettömästi inspiraatiota omien valintojesi tueksi.

Häävuoden 2019 ensimmäinen Häät-lehti on ilmestynyt

Häät-lehden tuhti yli 180-sivuinen numero 1/2019 sytyttää jälleen häiden suunnitteluinnostuksen, saa perhoset lepattamaan vatsanpohjassa ja kattaa vuoden upeimmat sormukset hääaamun meikkipöydälle. Kauneimman häämuodin ja koristeluinspiraation lisäksi näet kauden 2019 kuumimmat sormukset morsiamille ja sulhasille ja voit lukea selkokielellä kaiken, mitä timanteista on hyvä tietää ennen ostoksille lähtöä.

Myös sulhanen innostuu varta vasten hänelle poimituista juhlapuvuista ja sormuksista uusimmassa Häät-lehdessä. Entä oletteko jo pohtineet häävideoita, huomenlahjoja tai polttareita? Ja sokerina pohjalla on tietenkin ihana häämatka; olisiko Häät-lehden Tanjalta jalat alta vienyt Madeira myös teidän kohteenne?

TUTUSTU UUSIMPAAN HÄÄT-LEHTEEN >
 

Rajaa vaihtoehtoja Sormuskoneen ja Hääpukukoneen avulla

Löydä Häät.fi Sormuskoneen avulla oma kihla- ja vihkisormus satojen Suomessa saatavilla olevien sormusten joukosta. Selaa ja suodata, tallenna ja jaa itsellesi täydellinen timanttisormus tai kivetön sormus ja suuntaa ostoksille.

TUTUSTU SORMUSKONEESEEN >
 

Hääpukukone näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset, Suomessa saatavilla olevat häämekot ja niiden ostopaikat. Selaa ja suodata, tallenna ja jaa kavereille itsellesi mieluiset morsiuspukuehdokkaat.

TUTUSTU HÄÄPUKUKONEESEEN >
 

Ota hyödylliset häiden suunnittelutyökalut käyttöösi

Hääpolku on helpoin tie kohti mainioita häitä. Ota tämä häiden suunnittelusovellus käyttöösi Häät.fissä. Se on ilmainen mutta edellyttää rekisteröitymistä. Hääpolku on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava häiden suunnittelun muistilista, joka ohjaa sinua kohti hääpäivää selkeää reittiä pitkin.

Muistilistan lisäksi Hääpolulta löytyy työkalu, jonka avulla määrittelet helposti häiden budjetin ja seuraat yhdessä paikassa rahan kulua. Hääpolulle kirjautuneena pääset myös luomaan ja ylläpitämään myös listaa häävieraistanne. Helppokäyttöiseen, selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät kaikki tiedot aveceista allergioihin.

TUTUSTU HÄÄPOLKUUN >
 

Seuraa Häät myös somessa!

Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube