Love me do January Fair 20.-21.1.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

GoLevi.fi

Unohtumattomat häät tunturimaisemissa
Vietä unohtumattomat häät Lapissa, Levitunturin ainutlaatuisissa maisemissa! Ikimuistoinen hääjuhla onnistuu helposti Hotel Levi Panoramassa tai Tapahtumakeskus Levi Summitissa. Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit sijaitsevat vierekkäin upeissa tunturimaisemissa ylhäällä Levitunturin Koutalaella ja tarjoavat useita erilaisia ravintola- ja tapahtumatiloja täydellisen päiväsi järjestämiseen. Häiden järjestäminen Lapin luonnon keskellä tarjoaa sekä hääparille että vieraille ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen.

Erityyliset ravintolat – kaikista upeat maisemat
Hotel Levi Panoraman puolella on häiden järjestämiseen kaksi erilaista ravintolaa. Kullanhuuhtojateemainen Gold Digger Bar on rustiikkinen ja tunnelmallinen ravintola. Gold Digger sijaitsee hotellin 7. kerroksessa ja sieltä on huikaisevat näköalat yli Levin tunturikylän myös naapurituntureille. Avara ja valoisa Ravintola Panorama sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa ja sinne mahtuu illalliselle jopa 160-200 vierasta.

Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa monipuoliset tilat, tietysti ihanilla maisemilla Levin eturinteen ylle. Tilat muuntuvat siirtoseinien avulla niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin useamman sadan hengen illallisiinkin. Café Spiellan 70-paikkaisessa tilassa voit viettää tunnelmallisia juhlia takkatulen ääressä, maisemia ihaillen. Levi Summitin auditorio puolestaan toimii myös 3D-elokuvateatterina, joten juhlaasi voit yhdistää saumattomasti leffaillan niin lasten kuin aikuistenkin viihdykkeeksi, tai voit katsoa vaikkapa polttarivideot isolta screeniltä!

Hääyö ja vieraiden majoitus tasokkaissa hotellihuoneissa
Hotel Levi Panorama on tasokas maisemahotelli, jonka huoneista ja ravintoloista on lumoavat maisemat ympäröivään Lapin luontoon. Vieraiden majoituksen lisäksi hotellissa onnistuu myös täydellinen hääyö tilavassa maisemasviitissä, ja GoLevi tarjoaakin hääyön veloituksetta, kun järjestät hääjuhlasi heillä. Koska sekä juhla että vieraiden majoitus järjestyvät samassa pihapiirissä, ei kuljetuksista tarvitse murehtia. Vieraillenne he voivat tarjota varaustilanteen mukaan edulliset ryhmähinnat.

Voit nauttia elämäsi tärkeimmästä päivästä rauhallisin mielin, sillä ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta ja vieraiden viihtymisestä. Ravintolat tarjoavat juhlaasi suussa sulavat, toiveidesi mukaan räätälöidyt menukokonaisuudet, käyttäen laadukkaita paikallisia ja lähialueen raakaaineita. GoLevi järjestää juhlan kanssasi alusta loppuun, joten voit luottaa heidän tukeensa ja kokemukseen mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää hääjärjestelyistä: https://golevi.fi/fi/kokous-ja-kongressi/haat-ja-juhlat

Seuraa somessa:
Facebook 
Instagram @hotellevipanorama