Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Glamlin

Ole upeimmillasi hääpäivänäsi!

Suomalaisille kauneusmarkkinoille rantautui viime toukokuussa uudenlainen kosmetiikkapalvelu, Glamlin. Yrityksen tarkoituksena on helpottaa hiustenhoito-, ihonhoito- ja meikkituotteiden löytämistä ja ostamista: kauneuskonsultit valitsevat tuotteet asiakkaan puolesta ja lähettävät ne suoraan kotiin.

Palvelua pyörittää kuusi naista, joiden motivaatio löytyy muun muassa hyvinvoinnista ja helpommasta arjesta.
"Ihmettelin aikanaan, miten kaikki muut olivat niin paljon parempia meikkaamaan, kuin minä. En millään saanut pohjameikkiä pysymään edes aamupäivää, saati sitten iltaan asti. Myös ripsiväri levisi minne sattuu" - kauneudenhoitopalvelun perustaja Anna-Riitta Vuorenmaa aloittaa tarinansa.

"Hankin ammattimaskeeraajat tekemään meikin aina isompia juhlia varten, mutta sekään ei auttanut. Parin tunnin päästä olin jo lisäämässä puuteria otsalle. Kyselin kosmetologeilta ja brändiedustajilta neuvoja, mutta kaikki tarjosivat aina eri tuotteita."

Vuorenmaa päätyi puimaan ongelmaansa Mari Laitisen ja Nora Sunin kanssa, joilla oli samoja kokemuksia eri aihealueiden, kuten ohuiden hiusten kanssa.

Pohdimme, että kyllähän tähän täytyy löytyä ratkaisu. Mari ja Nora ovat molemmat kauppatieteiden maistereita, kuten minäkin, eikä meillä ollut osaamista kosmetiikan raaka-aineista tai koostumuksista. Sitten löysimme Ida Varosen, joka on kauneustieteiden kandi ja opiskellut kemiaa ja biokemiaa. Halusimme tarjota apua kauneusongelmiin brändistä huolimatta ratkaisuilla, jotka perustuisivat tieteeseen ja teknologiaan.

Parhaat hetket ovat niitä, kun olemme ratkaisseet ongelman, josta asiakas on kärsinyt kauan. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi sekaihon ongelmat, jolloin meikkaaminen voi olla vaikeaa. Tyypillisintä on, että ihmiset käyttävät vääriä tuotteita, Vuorenmaa kertoo.

Tarinat ovat usein todella henkilökohtaisia. Ulkonäköasiat ovat tärkeitä ja usein identiteettiin liittyviä. Esimerkiksi hiustenlähtö ja iho-ongelmat vaikuttavat suuresti arkeen. Glamlinin tavoitteena on löytää se upein versio sinusta! Varsinkin hääpäivänäsi!

Kauneuskonsulttimme ovat paikalla, tervetuloa juttelemaan!

www.glamlin.fi