Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

FreiaLeia

Olemme Frida ja Leenu, kaksikko FreiaLeian takana. Taianomaisten maailmojen ja kauniiden tilojen luominen on intohimomme. Yhdessä olemme luoneet kauniita yksityiskohtia reilu puolitoista vuotta, ja omilla tahoillamme koko elämämme. Kumpaakin yhdistää innostus luoda jotain uutta ja mielenkiintoista mieluiten kierrätysmateriaaleista, mutta samalla kummallakin on oma tyylinsä ja vahvuutensa. Yhdistämällä voimamme saammekin aikaiseksi jotain vielä maagisempaa.

Teemme kaikkea aina yksinkertaisista juhlista mielettömiin teemabileisiin, jotka vievät sinut taikuuden ja mysteerien maailmaan. Koska jokaiset juhlat ja päivänsankarit ovat erilaisia suunnittelemme aina kaiken yhdessä kanssanne. Jos teillä on selkeä teema tai värimaailma mielessä, toteutamme sen ja haluamme myös ottaa huomioon juhlatilan viimeisen päälle. Mikäli teema tai värimaailma on vielä eksyksissä, olemme mielellämme mukana sen etsimisessä. Valmistamme koristeet ja somisteet itse, juuri teidän väreillä ja teemalla. Kun häät näyttävät morsiusparilta ja koristelu noudattaa juhlapaikan tunnelmaa on vieraiden reaktio ”vau!” ja takuuvarmasti juhlien jälkeen kommentit ”oli todella ihanat juhlat” ja ”häät näyttivät ihan hääparilta”.

Ote saamastamme palautteesta: ”Toiveitamme täysin vastanneella toteutuksellaan he osoittivat, että onnistuvat jotenkin poimimaan rivien välistä sen, mitä hääpari ei itse osaa sanoittaa, ja taikovat sen näkyviin: Juhlatilan ja -ympäristön (mm. pöytäkoristeet, karkkibuffet, viskipöytä, photobooth, ulkoteltat, yleisilme) somistusta kehuttiin vieraiden toimesta paljon meidän näköiseksemme.”

Jos toiveenasi on luoda ikimuistoinen tapahtuma yksilöllisellä koristelulla ja vau-efektillä voimme suunnitella ja toteuttaa koko juhlatilan somistuksen, mitään yksityiskohtaa unohtamatta. Tai mikäli haluatte yhden näyttävän yksityiskohdan, olet tullut oikeaan paikkaan.

Ota meihin yhteyttä freialeia@gmail.com tai facebookissa ja kerro ideoistasi.
Katsotaan yhdessä mitä taikurin hatustamme löytyy.
Facebook
Instagram