Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Catya's Catering

Catya’s Catering – Sinun juhlasi on minun juhlani!

Pian 10-vuotisjuhlaansa viettävä Catya’s Catering-pitopalvelu tarjoaa maistuvat, näyttävät herkut hääjuhlaasi. Ruuissa maistuvat perinteiset suomalaiset maut. Halutessasi voit myös valita makumatkan esim. perinteiseen kreikkalaiseen, italialaiseen tai espanjalaiseen keittiöön.

Ammattitaitoisessa tiimissä ovat omistaja Kati Virolainen, leipuri, keittiöapulainen sekä iso joukko tarjoilijoita. Tiimi puhaltaa aina yhteen hiileen ja takaa että juhlasi valmistellaan huolella ja rakkaudella. Annokset ovat runsaita ja kattaukset värikkäitä ja näyttäviä, kakut ovat upeita ja suussa sulavia.

Herkulliset ruuat valmistetaan parhaista raaka-aineista, pääosin alusta asti yrityksen tiloissa Nummisten maalaismaisemissa. Maut mietitään huolellisesti ja ruuat testataan tarkoin etukäteen. Voit luottaa palveluun, joka pitää lupauksensa.

Löydät valmiiksi laadittuja menuehdotuksia valintaasi helpottaaksesi. Menut on suunniteltu niin, että ruokalajit sopivat hyvin yhteen, mutta toki toiveesi huomioidaan ja menut ovat muunneltavissa. Ks. menuvaihtoehdot ja hinnat osoitteesta www.catyas.fi.

Catya’s Cateringilla on laaja kontaktiverkosto, joka mahdollistaa sinulle helpot juhlavalmistelut ja parhaat juhlat.  Voit kysyä vaikka valokuvaajaa, taksipalvelua tai juhlapaikkaa. Varaa aika tapaamiseen, niin suunnitellaan juhlasi yhdessä!

www.catyas.fi
facebook