Love me do Autumn Fair 6.10.2018 - Kaapelitehdas Helsinki

Blue Sign

Toimistotuote Blue Sign Oy on merkintäalan osaaja. Valikoimassa on pienen pienistä, suuren suuriin tuotteisiin. Uniikit yksittäiskappaleet ja isot sarjat, kaikki järjestyy. Missä ikinä haluatkin näkyä - Blue Sign auttaa! 

Myymälä sijaitsee Turun ydinkeskustassa Linnankadulla, aivan pääkirjaston kupeessa. Blue Signin toimialueena on koko Suomi. Bluessa palvellaan jo vuodesta 1997 alkaneella iloisella asenteella kolmen naisen voimin.

Sinetti sopii myös hääjuhlassa esim. kattauksen ja painotuotteiden koristeluun. Voit sinetöidä kutsukirjeet, nauhasomisteet esim. viinipulloihin ja vesikarahveihin, vieraslahjojen rasiat sekä kaikki mikä mieleen juolahtaa!

Hääkutsut, Save the Date-kortit, menut, hääohjelmat, paikkakortit ja kiitoskortit löydät myös valikoimasta. Tule katsomaan Save the Date -korttimallit Blue Signin osastolle nro 165. 

Löydät myös rakkauslukkojen kaiverrusta tapahtumassa, ihanat punaiset sydämen malliset lukot. Kauniit korukilvet esim. vieraskirjan kanteen, morsiuskimppuun tai vaikka hääparin lasien merkintään.

Osastolta voit myös haalia itsellesi tyylikkäät sulkakynät vieraskirjaa varten. Kirjoitusmusteita myös erikoisväreissä, tule ihastumaan!

www.bluesign.fi