Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Beautyland

BeautyLand on 5v. täyttävä kauneushoitola Kirkkonummen keskustassa, hyvin keskeisellä paikalla. Ervastintiellä hoitola on ollut reilu kaksi vuotta. Hoitolassa työskentelee kolme kosmetologia, hieroja, ripsiteknikko, kestopigmentoija ja akupunktiosta vastaa kiinalaisen lääketieteen lääkäri. 

Hoitolassa on isot tilat, joten asiakastilaisuudet kuten esim. polttarit, onnistuvat moitteettomasti! Hoitoihin on myöskin mahdollista tulla vaikka ystävän kanssa samaan aikaan!  

BeautyLandissa on laaja palvelun tarjonta; asiakkaita hoidetaan päästä varpaisiin! Vuodenajat vaikuttavat hoitojen suosioon, mutta kestosuosikit ovat ehdottomasti jalkahoidot, sokeroinnit ja geelilakkaukset. Ripsipidennyksillekin löytyy kysyntää. Hoitolassa painotetaan asiakaslähtöisyyttä; kasvohoidot räätälöidään juuri asiakkaan tarpeen mukaan ja vartalohoidoissa sekä hieronnoissa keskitytään asiakkaan valitsemaan paikkaan ja niin sanottuun ongelmaan. BeautyLandissa tehdään myöskin upeita häämeikkejä ja -kynsiä, jotka suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. 

BeautyLandissa on myös toiminut Organiquen maahantuonti hieman yli kahden vuoden ajan. Organique kosmetiikkaa myydään 25 eri maassa. Organique on puolalainen yritys, joka on tehnyt kosmetiikkaa kasvoille ja vartalolle yli 17 vuotta. Tuotteissa on runsaasti luonnosta peräisin olevia ainesosia ja suurin osa tehdään edelleen käsityönä. Voiteet, pesuaineet ja öljyt hellivät aisteja värikkyydellä ja tuoksuilla. Omat ihanat tuotteet löytyvät kasvoille, vartalolle, hiuksille, käsille ja jaloille, joista yli 40 on mm. vegaanisia. Organiquen tuotteista löytää varmasti hyviä häälahjaideoita!

Love me do -messuilla esitellään asiakkaille ”give away” -lahjoja. Organiquen sydämen muotoiset käsisaippuat valmistetaan luonnollisesta kasviperäisestä glyseriinistä, kasviuutteista ja viimeistellään mm. kehäkukan, pellavan ja unikon siemenillä tai laventelin kukilla. Organiquen saippuat eivät kuivata ja rasita ihoa, päinvastoin-ne suojaavat ja kosteuttavat käsiä luonnollisesti.  

Saippuoihin on mahdollista kaiverruttaa esim. nimiä ja päivämääriä. Saippuoita saa halutessa eri väreissä ja tuoksuilla.  

Kaunis ja edullinen käyttölahja miellyttää häävierasta ja lahjan saajaa. 

Organiquelta löytyy myös paljon kauniita lahjapakkauksia, joita löytyy myös osastolta. 

Tänä vuonna Organique täytti 18 vuotta, joten tarjoamme osastolla vieraileville asiakkaille ilmaiset saippuakakkupalat!

- Marika Kalamees, BeautyLand-yrittäjä 

www.beautyland.fi
facebook
instagram