Love me do Winter Fair 19.-20.1.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

AMCollections

Näköisenne ihanat häät ansaitsevat saada samanveroisen lahjan; silkkivuodevaatteiden ylellisyys yhdistettynä silkin kauneus- ja terveysvaikutuksiin muistuttavat uudelleen ja uudelleen upeasta hääjuhlastanne. Silkkivuodevaatteista tulee nopeasti tärkeä osa kotianne.

Silkkilakanoiden kosketus on aisteja hyväilevä. Silkkipeitot hengittävät ja ovat siksi talvella mukavan lämpimät ja kesällä ihanan viileät. Tyynyliinat hoitavat kasvojen ihoa ja antaa hiuksille kiiltoa ja tekee niistä helpommin käsiteltävät.

AMCollections valmistaa oman silkkivuodevaatemallistonsa silkin synnyinmaassa Kiinassa, jossa tuon tekstiilien ehdottoman aatelin – silkin - käsittelytaidot ovat perinteikkäät. Mallisto on taidolla käsintehty ja valmistettu korkea laatuisesta silkistä. 

Lahjatoivomuslistaan voisi siis esimerkiksi laittaa AMCollectionsin tuotteen, toivomallanne värillä sekä liikkeen yhteystiedot. Näin lahjan antaja voi helposti ottaa yhteyttä ja tilata toivomanne tuotteet. Helpotat lahjan antajan elämää valitsemalla itse toivotun lahjan, plus varmistat, ettei kotiinne päädy mitään tarpeetonta tavaraa. Tämä haluttu lahja soveltuu myös kimppalahjaksi.

Sillkilakanat valmistetaan käsin, joten tilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi kuukautta ennen unelmahäitänne. Tuotetta tilattaessa maksetaan 35 prosentin käsiraha. Varastotuotteet voi ostaa verkkokaupastamme Klarnan kautta myös osamaksulla. Lahjan tilaajalle tilaushetkellä lasketaan vähintään kymmenen prosentin alennuksen.

Kiitos jos valitsitte meidät lahjatoivomuslistallenne.

Toivotamme teille mitä parhainta onnea
 ja silkkisiä yhteisiä öitä!

www.amcollections.fi
myynti@amcollections.fi
+ 358 400 38211