Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

AMCollections

Näköisenne ihanat häät ansaitsevat saada samanveroisen lahjan; silkkivuodevaatteiden ylellisyys yhdistettynä silkin kauneus- ja terveysvaikutteisiin muistuttaa uudelleen ja uudelleen upeasta hääjuhlastanne. Silkkivuodevaatteet tulevat olemaan tärkeä osa kotianne.

Silkkilakanoiden kosketus on aisteja hyväilevä. Silkkipeitot hengittävät ja ovat siksi talvella mukavan lämpimät ja kesällä ihanan viileät. Tyynyliinat hoitavat kasvojen ihoa ja hiuksia; hiukset eivät haaroitu, ne saavat kiiltoa ja ovat helposti kammattavat.

AM Collections valmistuttaa omaa silkkivuodevaatemallistoaan silkin synnyinmaassa Kiinassa, jossa tuon tekstiilien ehdottoman aatelin—silkin—käsittelytaidot ovat perinteikkäät. Mallisto on taidolla käsin tehty ja valmistettu korkean laadun silkistä.

AM Collections tarjoaa teille mahdollisuuden valita haluamanne väri lakanasetteihin. "Otamme ylös vihkiparin nimen ja hääpäivän, halutun lakanasetin värin sekä muut toivotut tuotteet. Teidän ei tarvitse kuin valita toivomanne väri ja lisätä tuotteemme sekä yhteystietomme lahjatoivomuslistaanne. Siten lahjan antaja voi tilata tuotteet, jotka vastaavat täydellisesti toiveitanne ja varmistua siitä, että ei ole hankkinut mitään tarpeetonta ja kotiinne sopimatonta tavaraa. Ja tiedämme, että emme myöskään teetätä turhaa tavaraa." -AM Collections

Tuotteet valmistetaan käsin ja siksi siihen on varattava aikaa. Tilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi kuukautta ennen unelmahäitänne. Näin vältytään pettymyksiltä.

Kiitämme lämpimästi tuotteidemme hyväksymisestä lahjatoivomuslistaanne!
Toivotamme teille mitä parhainta onnea
ja silkkisiä yhteisiä öitä!

myynti@amocollections.fi