Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

äänimies.fi

Palveleva Äänimies on intohimoinen hääjuhlasankari, jonka suurena tavoitteena on olla rakentamassa onnistuneita hääjuhlia äänen muodossa!

äänimies.fi on äänentoisto- ja tapahtumavalopalvelu sekä vuokraamo, josta hääparit löytävät oikeankokoisen ja sopivanhintaisen PA-laitteiston juhliinsa. Asiakas voi valita noutohintaisen setin tai tilata sille myös kuljetukset ja asennukset. äänimies.fi palvelee teitä ilolla niin varastolta käsin kuin paikan päälläkin! Palvelu on asiakasta auttavaa ja mahdollisimman selkokielistä. Saatte ohjeistuksen ja äänimies.fi on tavoitettavissa koko vuokrauksenne ajan. Kaikkia settejä räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Laadukkailla äänentoistolaitteilla soitatte koko juhlapäivän taustamusiikit, juhlapuheet ja juonnot sekä mahdollisen live-esiintyjänkin tarpeet. Värivalaistuksella luodaan ihanaa tunnelmaa häidenne väriteemojen mukaisesti. Seteissä tulee mukana kaikki tarvittava laitteisto ja telineet sekä kaapelointi, ja vuokrasetit ovat kätevänkokoisia kuljettaa sekä helppoja asentaa ja käyttää.

äänimies.fi toimii myös monipuolisena musiikki- ja tapahtuma-alan toimijana, joten tarjouksen voi kysyä myös vaikkapa koko juhlan miksaukselle, hääesiintyjistä tai juhlapaikoista. Palvelualueena on pääasiallisesti Uusimaa, mutta keikkoja tehdään myös kauemmaksi!

Ah, kuinka kätevästi saattekaan oman lempimusiikkinne soimaan hääjuhlissanne: tehkää oma Spotify-lista, ottakaa se mukaan läppärillä tai padillä ja liitetään se laadukkaaseen äänentoistoon – Voilà!

Tärkein palkinto on hymyilevä ja tyytyväinen asiakas. Se on tavoiteena jokaisen asiakkaan kohdalla! 

äänimies.fi / Äänimies Tuotanto
Espoo
044-382 9057
info@aanimies.fi

www.aanimies.fi
www.facebook.com/aanimies
#äänimiesfi #palvelevaäänimies