Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Häämuotia N-Y-T

Nyt on aika kurkistaa häämuotitrendien maailmaan! Love me do Autumn Fairilla nähdään tietenkin liuta erilaisia hääpukuja ja -mallistoja sekä neljä ajan hermolla olevaa muotinäytöstä!

Muotinäytöksiämme koordinoiva, upea tuottaja ja stailisti Heidi Sjöberg kertoo tämän hetkisistä häätrendeistä; 
“Vuoden 2019 häämuoti pursuaa ihania yllätyksiä, eikä todellakaan tylsistytä ketään. Nyt saa hurvitella ja todella näkyä - isosti! Jos rakastat huomion keskipisteenä olemista, voit nyt huoletta valita jättimäisen prinsessamekon, kuin kuninkaallisilla aikoinaan. Vielä tiara tai kruunu päähän ja olet valmis astumaan kurpitsavaunuusi. Lisäksi isot, jopa jättimäiset rusetit herättävät tulevana vuonna huomiota. Niitä nähdään pukujen lisäksi myös kauniisti kaulalle tai hiuksiin sidottuna. Vuonna 2019 morsian voi myös prameilla sulilla kuin riikinkukko tai paljastaa seksikkäästi selkänsä. Hihat saattavat valahtaa olkapäiltä, tai olla puhvimaiset. Tämän kaiken upeuden keskellä on ihana havaita, vastapainoisesti käytännöllisyys - ja samalla ekologisuus - ovat in. Voit hyvin valita hääpuvun, jonka voit laittaa päällesi seuraavilla cocktail-kutsuilla, tai jopa kissasi ristiäisissä, eli trendikkäitä ovat myös ei-hääpukumaiset puvut.”

Näitä trendejä ja paljon muuta nähdään Kaapelitehtaalla lauantaina 6.10. kansainvälisessä ja kotimaisessa häämuotinäytöksessämme. Kansainvälisessä näytöksessä nähdään uusimpia pukuja Euroopan isoilta häämuotitaloilta, mm. Sincerityltä, Lillian Westiltä, Morileeltä ja Demetriokselta.
“Me pidimme blingistä, mutta nyt hile-övereiden jälkeen siirrymme aikuisempaan metalliin. Se voi olla ruusukultaa, kultaa tai vaikkapa hopeaa. Muotiviikoilla yhä useampi suunnittelija ja muotitalo häikäisi tällä metallisella trendillä. Myös Love me do esittelee metallinhohtoisia pukuja niin kotimaisissa, kuin kansainvälisissäkin muotinäytöksissään Kaapelitehtaalla. Näytösten teema on "Metallic mon Amour". Tule ja anna häämuodin häikäistä!“

Kuva: Demetrios

Kansainvälinen muotinäytös nähdään Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkerrassa lauantaina 6.10.2018 klo 11.30 ja 15.30 ja kotimainen näytös klo 13. Vuoden Hääpukusuunnittelija 2018 -kisänäytös alkaa klo 14. Päivän huipennuksena catwalkin valtaa vain kutsuvieraille tarkoitettu Victoria & Vincentin häämuotinäytös yhteistyössä Kehitysvammaliiton kanssa klo 16.30.
Tuota viimeistä näytöstä lukuunottamatta kaikki näytökset ovat avoimia messukävijöille.

Kannattaa tulla ajoissa paikalle 2. kerroksen katsomoon, niin saa varmasti istumapaikan!

Kuva: Glamour

Monipuolista muotia
Love me do hemmottelee morsiamia valinnan vapaudella ja lukemattomilla vaihtoehdoilla. Tapahtumasta löytyy iso liuta kotimaisia ja kansainvälisiä valmistajia. Puvun voi teettää, ostaa uutena tai kerran rakastettuna tai lainata vintagea.

Pukusuunnittelijoista ja morsius- ja juhlapukuliikkeistä mukana syksyn tapahtumassa ovat Anna Lindh Ltd, Anne-Mari PahkalaAtelier Tanja Lahti, Ateljé Tuhkimotarina / Heidi Tuisku, Aurora Collection, Christina Andree, Gladis Oy, Juhlamuotitalo Seremonia Oy, Morsiusateljee Katariina & Sis Idman, Morsiuspukuliike Glamour Lahti & Helsinki, Muotitalo Lavem by Tyynelä, Pukusuunnittelija Irina Rogusina, Sydänkäpy, Tapiolan Juhlapuku, Valkoinen Kreivitär, Victoria & VincentVIP-Juhlapuvut Oy, ​​​​Ateljee Aaria, Ateljé-ompelimo Midinette, Design Sinivuokko, Pitsikukka Ay /Sinikka Nikander, SuviMorsianThe Dress Helsinki ja uusi helsinkiläinen morsiusliike You, me, oui - pieni hääputiikki/ Annette Tamminen, joka valmistaa pukuja mittatilaustyönä. Valmiita mallistoja myyvien morsiuspukuliikkeiden lisäksi mukana on lisäksi useita hää- ja juhlapukuompelimoita. Vintagea ja kierrätettyjä pukuja tarjoavat Jotain Lainattua ja Wedding Garage. Asusteitakin on moneen lähtöön: puisia koruja ja kelloja tarjoaa Woobs Design, nahasta valmistettuja asusteita taas Naskali Leather, Ninka Design, Pitsidiiva ja hatuttamo & verhoomo JenniMariaKyllikki. Mukana tapahtumassa on myös Hääpukuasiantuntija Tiina Rauhala. Tiina auttaa pukeutumisalueella morsiamia hääpukuihin ja mallistoihin liittyvissä kysymyksissä.

Miesten pukeutumista ja asusteita tarjoavat mm. Frakkipalvelu NAM, Tapiolan Juhlapuku, Gasell GP/ Frakkivuokraus, Manschett - Miesten tyylimaailma, Juhlamuotitalo Seremonia OyNaskali Leather ja Muotitalo Lavem by Tyynelä.

Kuva: Jotain Lainattua

Vuoden Hääsuunnittelija -kilpailu
Vuoden Hääpukusuunnittelija -kilpailu järjestetään Love me do-tapahtumassa nyt jo kolmatta kertaa! Kilpailun tavoitteena on nostaa kotimaisia taitavia ja tuoreita pukusuunnittelijoita ja kokeneita ammattilaisia esille, tarjota heille näkyvyyttä kotimaassa ja samalla kehittää alaa kansainväliseen suuntaan. Me haluamme kohottaa suomalaisen hääpukusuunnittelun arvostusta ja tasoa, sekä antaa suunnittelijoille ja kotimaiselle käsityölle sen ansaitseman paikan parrasvaloissa!

Kilpailun kahdeksan finalistia luovat kukin omat inspiroivat mallistonsa, jotka nähdään messupäivänä Vuoden Hääsuunnittelija -kilpailun omassa näytöksessä. Mukaan mahtuu monenlaista persoonallista tyyliä ja lahjakasta tekijää. Luvassa on muun muassa modernia, näyttävää ja ajatonta eleganssia, naisellista, romanttista ja vintagevaikutteista upeutta, boheemia ja rentoa tyyliä, hillittyä ylellisyyttä, couture-elementtejä, graafisia selkeitä muotoja ja skandinaavista minimalismia. Näin monipuolinen näytös ei voi jättää ketään kylmäksi!

Tämän vuoden kilpailun erityinen teema, ekologisuus, on ollut läsnä kilpailupukujen suunnittelu- ja valmistusvaiheessa. Kisan puvuissa on käytetty esimerkiksi luonnonmateriaaleja, kierrätysmateriaaleja tai ekologista neulosta, minimoitu hukkapaloja ja panostettu prosessin tehokkuuteen ja valmiiden pukujen kestävyyteen. Vuoden Hääpukusuunnittelija 2018 -kisänäytös nähdään lauantaina 6.10. klo 14. Lahjakkaat finalistimme ovat esittelyssä täällä. 

Ohh the fun we're gonna have!