Love me do Autumn Fair 5.10.2019 - Kaapelitehdas Helsinki

Oikeat häät: Sina & SuviViime kesänä saimme kunnian olla todistamassa, kun Love me do:ssa Turussa 2015 flash mobin myötä kihlautuneet Suvi ja Sina menivät naimisiin. Upea, tunteikas, hauska ja ennen kaikkea rakkauden täytteinen päivä ikuistettiin valokuvaaja Marissa Tammisalon kauniisiin kuviin, joiden avulla haluamme kertoa Suvin ja Sinan hääpäivän tarinan. Tai emme me, vaan morsian itse, Suvi 

Lämmin kiitos, että saimme seurata koko matkanne kosinnasta ikimuistoiseen hääpäivään!
Much love, koko LMD crew


14.2.2016. Tasan vuosi kosinnasta.

Romanttinen ilta Helsingin Zetorissa. Matkalla juna-asemalle päätettiin poiketa Vltavassa, ja siinä rakkaushuumassa päätettiin että meidän häitä juhlitaan kesällä 2017. Siitä se lähti!

...tai sitten ei. Puoli vuotta myöhemmin häät olivat edelleen kasa leijuvia kysymysmerkkejä. Mistä kaikki aloitetaan? Miten ruoka puoli hoidetaan? Millainen paikka olisi sopiva? Mitä mä laitan päälle? Käännyttiin tutun Nonnan puoleen, joka antoi kasan vinkkejä ja vastauksia päässämme surraaviin kysymyksiin. Päätettiin budjetti ja alkusysäyksenä Nonna alkoi laittamaan kyselyitä varteenotettaviin paikkoihin. Paikan valinta oli haastava. Pyörittiin eri tason palveluita tarjoavissa paikoissa ja etsittiin meidän näköistä ratkaisua. Koko pakka oli auki pitkään. Vasta marraskuussa päästiin pyyhkimään hikikarpaloita otsalta, kun varmistui että suosikiksi noussut Leirikeskus Metsäpirtti olisi 22.7.2017 meidän!

Päätöksiä, päätöksiä. Tehtiin kuukausitason suunnitelma meidän To Do, I Do- vihkoon. Listattiin kaikki asiat, jotka tulisi hoitaa ennen häitä. Kun jaettiin ne eri kuukausille, myös se stressaavampi meistä pystyi nauttimaan valmisteluajasta. No ainakin suurimmaksi osaksi! Ensi töiksemme valjastimme adjutantit (bestmanit / kaasot), joista jokainen lähti innolla mukaan. Escape room oli hauska tapa tutustuttaa meidän valitut toisiinsa. Bondaus tapahtui kuin itsestään, ja Fantastic 4 ottikin heti alku mainingeissa ison vastuun hääjärjestelyistä. Mm. koko hääpäivän ohjelma ja somistus olisivat meille yllätys! Myös äänentoisto ja toki molempien polttarit jäisivät heidän harteilleen. Ja ties mitä kaikkea muuta tämä nelikko hääräili. Jälkikäteen ajateltuna, tämä kuvio ei olisi voinut paremmin mennä!

Yksittäisiä harmaita hiuksia (lue: mitä mä laitan päälle!?) lukuun ottamatta, koko suunnitteluprosessi oli meille onnellista ja odottavaa aikaa. Poika alkoi jo edellisen vuoden puolella askartelemaan päiväkodissa tervetuliaisjulisteita, ja jo varhaisessa vaiheessa puhemuoto oli meidän perheen häät.

Onnenkyyneliä vuodatettiin jo ennen häitä, kun käytiin maistelemassa Haikala Cateringin antimet. Loppu olisi kosmetiikkaa. Täydellinen menu ja juhlapaikka, sekä omatoimiset, omistautuneet adjutantit. Alkoi valjeta, että meille tulee ihan oikeasti ihanat häät!

Kokonaiskuvan hahmottuessa puolen vuoden takainen budjetti oli kaukainen muisto. Asuntolaina sai jäädä puoleksi vuodeksi maksuvapaalle. Näin saatiin joustoa, ilman taloudellisia muutoksia.

Päätettiin myös sijoittaa ammattikuvaajaan. Portfolio teki syvän vaikutuksen ja tapaamisesta jäi rento ja luottavainen fiilis. Aikataulutkin sopivat yhteen - me saadaan Marissa Tammisalo ikuistamaan meidän päivä! Eikä siinä vielä kaikki. Marissa ottaisi mukaansa Minna Alaspään. Tiedossa oli tuplasti upeuksia ja ikuistettuja muistoja!

Ennen häitä hoidettiin virallinen puoli Hyvinkään maistraatissa. Vanhempien todistaessa sanoimme toisillemme Tahdon. Itse hääpäivälle suunniteltiin tunteikas vapaamuotoinen seremonia.

Häitä edeltävä viikko oli varsin rento ja kikateltiin kilpaa. Toki aikataulumuutokset tilanvuokrassa aiheuttivat hetkellisen rytmihäiriön sekä "mie romahan" -efektin. Siitäkin selvittiin. Häävalat saatiin ajoissa valmiiksi ja valssia alettiin harjoittelemaan hyvissä ajoin, viimeisellä viikolla ennen häitä... Häitä edeltävän päivän järjestelyt sujuivat suurilta osin meidän läheisten toimesta. Uskomaton posse meidän ympärillä. Hääperhe häädettiin paikalta jo kellon lyödessä kahdeksan illalla. Stressitaso oli edelleen hallinnassa. Uskomatonta mutta totta.

22.7.2017. Takana hyvin nukuttu yö!

Leppoisa aamu perheen kesken. Meikkaus ja kampaus siinä sivussa. Juhlapaikalla sää oli upea. Sadepilvet kiersivät Rusutjärven kuin ihmeen saattelemana. Romanttinen päivä oli täynnä yllätyksiä. Vieraat, jotka me halusimme paikalle. Hymy, joka tarttui jokaiseen. Jokaikinen hetki joka oli käytetty tätä päivää varten, oli sen arvoista. Olimme juhlavieraina omissa häissämme. Saimme nauttia päivästä kaikessa rauhassa. Päivään mahtui uskomaton määrä toinen toistaan ihanampaa hetkiä. Viimeiset ystävät vielä saunoivat aamuyön kolkutellessa, kun kaksi kaiken saanutta kömpi viettämään hääyötä tunnelmalliseen matkailuvaunuun.

Varmasti kaikki suunnittelussa ja päivässä ei mennyt kuten alunperin oli ajateltu. Kun sen tietää, siihen osaa suhtautua. Oikeat ihmiset vierellä, rakkaus ja usko meidän yhteiseen unelmaan, tekivät päivästä meidän näköisen. Kuvien kautta sinne voi aina palata uudelleen, meidän täydelliseen hetkeen.

- Perhe Boman

Sinan ja Suvin häitä olivat mukana tekemässä seuraavat ihanat ja osaavat:

Talkoovoimat; perhe ja ystävät
Adjutantit: Sahe, Ode, Hellu ja Jopo ♥
Vanhemmat: Anne & Ari, Anne & Jari ♥
Hääsviitti: Saara & Timmy ♥
Koirien hoito: Mia ♥
Yllätys-seremoniamestarit: Kristoffer & Marko ♥
Jokapaikan höylä: Heli ♥

Palveluntuottajat 
Juhlapaikka: Leirikeskus Metsäpirtti / Tuusulan kunta
Catering: Haikala Catering
Sinan puku: Niinatar
Suvin puku: Paula Malleus / Remake EkoDesign Oy
Valokuvaaja: Marissa Tammisalo
Valokuvaaja: Minna Alaspää
Kukat: Nonna Sjöberg /Sisters In Bloom
Somisteet: Somistevuokraamo
Sormukset: Sami Rättö
Hiukset: Miia Saarela / Salón Ri-Ni Oy
Meikit & kampaukset: Maarit Liimatta